Kiválasztott Szűrők

195 60 R15 Személygépkocsi Négyévszakos Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Mikor használható a 195 60 r15 négyévszakos gumi?

A 195 60 r15 négyévszakos autógumi kiválóan alkalmasak nedves és csúszós utakra, vagy ha nyári kirándulásra szeretne elmenni, anélkül, hogy aggódnának a hirtelen lezúduló csapadék miatt. Ne tolja a dolgokat túl messzire. Egy dolog a könnyű szállingózás, de ha hevesen esik a hó, és az utakon még nem takarítottak, akkor a négy évszakos gumiabroncsok küzdenek.

 

A 4 évszakos gumi 195 60 r15 használata azt jelenti, hogy olyan gumiabroncsokat használ, amelyeket úgy terveztek, hogy jól teljesítsenek, és tapadást biztosítsanak nedves és havas körülmények között. Úgy tervezték, hogy egyenletes futófelületet és stabil kezelhetőséget biztosítsanak mind száraz, mind nedves körülmények között. De nem a szélsőséges körülmények között.

Míg a négy évszakos gumiabroncsok jó tapadást biztosítanak számos időjárási viszonyok között, a téli gumiabroncsok jobbak, ha hóról és jégről van szó. A futófelület élettartama általában a 195 60 r15 4 évszakos gumi esetében hosszabb, mint a nyári és a téli gumiabroncsoknál. Másrészt a négy évszakos gumiabroncsok gyakran csendesebbek és kényelmesebben vezethetők, mint a nyári és a téli gumiabroncsok.

Tehát, amint az a fenti összefoglalóból kiderül, amikor összehasonlítják a négy évszakos és a téli gumiabroncsokat, számos jelentős különbség van közöttük.

Mit jelentenek a számok négyévszakos gumi 195 60 r15 esetén?

Néhány tényezőt figyelembe kell venni, mielőtt eldöntené, 195 60 r15 négyévszakos gumit olcsón vásárolna. Egyik ilyen a méretezés.

A számok mindig a következőképpen oldhatók fel:

195: A gumiabroncs szélessége mm-ben. Általában minél nagyobb a szám, annál több fogást kap. De nem mindig!

60: A gumiabroncs profilja. Ezzel az oldalfal magasságát a szélesség százalékában fejezzük ki.

R: radiális szerkezetű abroncs jelzése.

15: A közúti kerék átmérője, hüvelykben kifejezve.

195 60 r15 négyévszakos gumi árukereső segítségével könnyedén rátalálhat az Önnek legmegfelelőbb szettekre. Ha további segítségre lenne szüksége, bátran keressen megfelelő szakembert, aki segítségére lehet a jobb döntés meghozatalában a vásárlás előtt.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 52
továbbiak megtekintése 20
ebből 52
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé