Kiválasztott Szűrők

185 65 R15 Személygépkocsi Négyévszakos Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Minden autóhoz alkalmasak a 185 65 r15 négyévszakos gumik?

Az All Season gumiabroncsok annak a többségnek jelentenek alkalmas megoldást, amelyek többségének „szokásos” autósoknak nevezhetők, ideértve a személyszállítókat, a ferdehátúakat, a családi autókat, a SUV-kat és a legtöbb teherautót. Megállapíthatjuk azonban, hogy a nyári és a téli gumiabroncsokhoz képest az All Season gumiabroncsok korlátozottabb méretekben kaphatók, bár 185 65 r15 négyévszakos gumi árukereső segítségével meglepően sok lehetőséget találhatunk.

A nagy teljesítményű autókkal rendelkezők számára nehezebb megtalálni a megfelelő méretű, vagy az általuk igényelt sebesség besorolású szezonális gumiabroncsokat. Ha ez a helyzet, akkor a legjobb, ha egész évben vált a nyári és a téli gumiabroncsok között. Azonban, ha mégis ráakadna 185 65 r15 négyévszakos gumira olcsón, jobb megfontolni ezek használatát.

Érdemes megjegyezni, hogy a téli gumiabroncsokhoz hasonlóan az egész évben használható gumiabroncsokat is mind a négy kerékre fel kell szerelni, nem csak a hátsó vagy az első kerekekre. Előreláthatatlan kezelhetetlenséget eredményezhet az autónál, ha az elülső és a hátsó részén különféle típusú gumiabroncsok vannak felszerelve.

A négyévszakos gumi 185 65 r15 igazán minőségi termék

A 185 65 r15 négyévszakos autógumi típusú gumiabroncsok nagyon pontos és koncentrált terméknek tekinthetők. Mindkettő sokoldalú és tartós, tökéletesen működik a biztonság és a teljesítmény igényeinek egyensúlyában. A hétköznapi sofőrök számára fantasztikus kompromisszum, és biztonságot nyújtanak számos időjárási körülmény között.

Van némi tévhit, hogy a négy évszakos gumiabroncsok megfelelőek havas felületekre. Ez azonban nem teljesen igaz. A téli gumiabroncsokat jeges utakon, havazáskor és szélsőséges téli körülmények között lehet a legjobban használni. A téli gumiabroncsok nagyszerűek azoknak az embereknek, akik olyan területeken élnek, ahol számítani lehet télen heves havazásra. Ha a főúttól távol él, és nem akarja a teljes autópályát lelapátolni, téli gumiabroncsokra lesz szüksége a kijutáshoz.

Egy 185 65 r15 4 évszakos gumi nem feltétlenül erre lett tervezve. Ez olyan helyeken, területeken lesz alkalmas, ahol az időjárás annyira hektikus, hogy gyakorlatilag a csapadék bármilyen formájában, bármikor előfordulhat. Vagyis szinte mindenből lehet egy pici az utakon.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 78
továbbiak megtekintése 20
ebből 78
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé