Kiválasztott Szűrők

175 70 R13 Személygépkocsi Négyévszakos Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


A 175 70 r13 négyévszakos gumi előnyei

A négy évszakos gumiabroncsok a mérsékelt övi járművezető számára az elfogadhatónál jobb teljesítményt nyújtanak egész évben. Az minden évszakban közlekedő felhasználó felkészül a hirtelen hideg meglepetésekre, mivel a gumi vegyülete 7 fokos hőmérséklet alatt is képes működni. Ez a sokoldalúság a négy évszakos kialakítás egyik fő vonzereje. További előnyei a következők:

Hosszabb idejű futófelület kopás: A négy évszakos gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy az egész gumiabroncson egyenletesen kopjanak el, aminek eredményeként hosszabb ideig tartanak ki, mint sok más gumiabroncs. És mivel városi környezetben rövid távolságokat teszünk meg, az ilyen gumiabroncsok valóban kiöregedhetnek, mielőtt még elhasználódnának. Nem biztos benne, milyen a futófelület mélysége? Nézze meg, lehet, hogy ideje 175 70 r13 4 évszakos gumira váltania.

Olcsóbb, mint a többi típus: Igaz, hogy ezek a gumiabroncsok tartósak és megfizethetőbbek. Mivel ezek a gumiabroncsok népszerűbbek, mint más típusok, az ellátási és keresleti mechanika a vevő javát szolgálja. Sok kiváló gyártó van, a Pirelli-től a Falken-től a Bridgestone-ig és a Michelinig, akik megpróbálják eladni a legjobb kínálatot, és ez a 175 70 r13 négyévszakos gumi olcsón való megszerzését is jelentheti.

Garanciák: Általában a négy évszakos gumikra 90 000 mérföldes jótállást vállalnak a gumiabroncs gyártók.

A négyévszakos gumi 175 70 r13 képességei

Használja ugyanazt a 175 70 r13 négyévszakos autógumit egész évben: Ez lehetővé teszi a vezetőnek, hogy elfelejthesse a gondot és a költségeket egy jó időre, és egy másik szettet sem kell tárolni a garázsban egész éven át.

Jobb teljesítménye van télen, mint a szokásos nyári gumiabroncsoknak: az egyedi futófelület és horony mintázatnak köszönhetően, a közbenső gumi keverékkel kombinálva. Jobb a teljesítménye nyár folyamán, mint egy speciális téli gumiabroncsnak, mivel a futófelület jobb kezelhetőséget biztosít meleg és száraz utakon egyaránt.

Használjon 175 70 r13 négyévszakos gumi árukeresőt, hogy megtalálja autója számára a legjobb négy évszakos gumikat.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 14
ebből 14
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé