Kiválasztott Szűrők

175 65 R14 Személygépkocsi Négyévszakos Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Árkategória


Mit lehet tudni a 175 65 r14 négyévszakos gumiról?

Ha Önnek szüksége van egy 175 65 r14 négyévszakos gumira olcsón, akkor a legjobb helyen jár, hogy megtalálja az autójának legmegfelelőbb megoldást. Tudjuk, hogy a járművéhez új gumiabroncsok keresése néha ijesztő élmény lehet, ezért néhány tanáccsal ellátnánk.

A 175 65 r14 négyévszakos autógumi nagymértékben elősegíti a tapadást. Az optimalizált futófelület kialakítás és az egész évad keveréke növeli a száraz, nedves és téli időjárási utak megfogási képességét. A futófelület elemek egész évben szorosan követik az útburkolatot, miközben a keverék megőrzi rugalmasságát még hidegebb hőmérsékletek esetén is. A hornyok hatékonyan ellenállnak a vízszigetelésnek, mivel aktívan diszpergálja a vizet. Ez minden körülmények között biztonságos vezetési élményt eredményez.

Milyen széles a 155 70 r13 négyévszakos gumi?

A felni szélesség és a gumiabroncs szélessége két szorosan összefüggő méret. A rugalmas gumiabroncs oldalfalak lehetővé teszik egyetlen méretű gumiabroncs felszerelését, különféle szélességű felnihez. Minden abroncsmérethez van egy kerék szélesség tartomány, de a másik oldalon minden abroncsmérethez egy abroncs szélességtartomány tartozik.

Ha a felni vagy a gumiabroncsot szélesebbre cseréli, akkor kétféleképpen tehet fel kérdést:

Milyen abroncs szélessége illeszkedik a gumiabroncsomhoz? (Például 175 65 r14 négyévszakos autógumit keresve). Vagy ha szélesebb vagy keskenyebb gumiabroncsot szeretne felszerelni egy meglévő felnire, akkor kérdést tehet fel más módon: Milyen gumiabroncs szélesség illeszkedik a kerékhez/felnire?

Például a 6,0"-os felni megfelelő gumiabroncs szélessége: 175 mm, 185 mm, 195 mm és 205 mm. A gumiabroncsok minimális szélessége 175 mm a biztonságos gumiabroncs szélességet, 185 mm és 195 mm az ideális gumiabroncs szélességet, és 205 mm a maximális gumiabroncs szélességet jelentik. A maximális gumiabroncs szélesség nem ideális, mivel a gumiabroncs futószélessége szélesebb, mint a belső kerékabroncs.

A 4 évszakos gumi 175 65 r14 további részletei

A 175 65 r14 négyévszakos gumi árukereső kerék/felni mérettáblázatának gumiabroncs-szélessége megmutatja, hogy milyen gumiabroncs szélesség illeszkedik a megjelenített kerék/felni méretekhez - megmutatja a gumiabroncsok szélességi tartományát egy adott kerékszélességnél: minimális, ideális és maximális gumiabroncs szélesség (pl., hogy egy 175 65 r14 négyévszakos autógumi esetén melyik a legideálisabb választás).

További felni méretek és megfelelő gumiabroncs méretek (nem csak az ajánlott gumiabroncs-szélesség) kipróbálhatja abroncsméret a felni méret/szélesség számológépet, amely megmondja, hogy milyen gumiabroncsméreteket válasszon - bármilyen kerékmérethez.

Mindezek mellett elmondható, hogy alaposan érdeklődjön azután, milyen négyévszakos gumi 175 65 r14 ár az, ami pénztárcájának és elvárásainak is a legjobban megfelel.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 48
továbbiak megtekintése 20
ebből 48
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé