A Hankook ismét sikeresen bemutatta magát az UEFA Európa Liga hivatalos szponzoraként

A Hankook nagyszerű szezont tudhat maga mögött az UEFA Európa-liga szponzoraként. A vállalat elkötelezett munkával sokrétű, egész Európát lázba hozó projekteket és kezdeményezéseket indított el a szezon során. A számok magukért beszélnek. Több mint 100 000 európai focirajongó vett részt a Hankook által meghirdetett online nyereményjátékokban. Ehhez az egyedülálló fődíjak is hozzájárultak: VIP-utazás az Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban megrendezett döntőre, valamint a Fans Finalre, ahol a nyereményjáték nyertesei ugyanazon a pályán játszhattak, ahol előző nap a döntőbe került két csapat küzdött meg egymással.

Neu-Isenburg, Németország, 2019. június 12. – A Hankook prémium abroncsgyártó ismét sikeres szezont tudhat maga mögött az UEFA Európa-liga hivatalos és elkötelezett szponzoraként. A futball rajongóinak Európa-szerte lehetőségük nyílt arra, hogy a „Hankook Jegyaréna” online felületén és az abroncsgyártó európai Facebook-oldalain a csoportkör és a kieséses szakasz meccseire, valamint a döntőre VIP-jegyeket nyerjenek. A Hankook a szezon folyamán több mint 400 VIP-jegyet sorsolt ki, emellett a 15 meccsnap során számos egyéb nyereményt is kiosztottak, sőt, 20 jegy már gazdára talált a következő, 2019-20-as szezonra is.

A május 29-i döntő előtt pedig hatalmas érdeklődés övezte a vállalat közösségi oldalait. A Hankook „10 Stops to Baku” kampányával a szurkolók virtuálisan részt vehettek a Bakuba vezető utazáson. Tíz jól ismert európai városban – Frankfurt am Mainban, Münchenben, Mariborban, Zágrábban, Belgrádban, Szófiában, Isztambulban, Trabzonban és Tbilisziben – készített képeslapok jelezték a bakui döntőig vezető út állomásait, a posztokat pedig izgalmas nyereményjátékok kísérték. A “Hankook Jegyaréna” felületén a pályázók akár a döntő másnapján, szintén Bakuban megrendezésre került Fans Finalra is helyet szerezhettek. A nyerteseket Deco, az egykori profi játékos, valamint az ismert youtuber, Behzinga készítette fel a mérkőzésre, amelyet a bakui Olympic Stadiumban játszottak le.

„Az UEFA Európa-ligáhozfűződő, hosszú távú együttműködésünk egyedi, egész Európát lefedő felületet biztosít ahhoz, hogy folyamatosan bővítsük a márkánk ismertségét a kontinensen. Ezért örülünk annyira, hogy a szurkolók ilyen jelentős számban vettek részt a Hankook európai felületein meghirdetett ajánlatokban és nyereményjátékokban. Ez végső soron megerősíti a legrangosabb európai futball melletti hosszú távú elköteleződésünket – nyilatkozta Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnöke.

A Hankook abroncsgyártó a 2012-2013-as szezon óta az UEFA Európa-liga egyik főszponzora, így jelenleg a vállalat a sorozat legrégebbi támogatója. Az UEFA Európa-liga keretén belül 64 csapat küzd meg egymással 205 mérkőzés során – ez az UEFA által szervezett legnagyobb bajnokság, ami világviszonylatban is szinte egyedülálló. A döntő mérkőzést több mint 60 millió néző követte a televízió képernyői előtt. 2016-ban a Hankook elindította az UEFA Európa-liga meccseit kísérő "Centre Circle Carrier Program”-ot. A program keretében 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt a mérkőzésen: ők vihetik be a meccs kezdete előtt a kezdőkörbe a zászlót. A Hankook ezzel a biztonságos vezetés fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, ugyanis a programban részt vevő fiatalok közúti balesetben vesztették el egy szerettüket.

Forrás - Hankooktire-Mediacenter.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Válasz neki: {{replyComment.author}}
Minden mező kitöltendő
A megjegyzés sikeresen elküldve

Felfelé