Kiválasztott Szűrők

Yokohama Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Japán minőség a Yokohama gumi gyártótól

A Yokohama Rubber Company Limited gumiabroncs-társaság Tokióban, Japánban. A társaságot 1917. október 13-án alapították és a Yokohama Cable Manufacturing és a B.F. Goodrich közös vállalatai között alakították. 1969-ben a vállalat az Egyesült Államokba, a Yokohama Tire Corporationként bővült. Az Aspec A300 volt a hajtóereje a hatalmas emelkedése mögött. A branding, különösen Japánban, gyakran használja az "ADVAN-t" a Yokohama helyet. Az ADVAN kerekek és gumiabroncsok világszerte jelen vannak az utángyártott piacokon.

A cégnek két gyártási létesítménye van az Egyesült Államokban: egy Salemben, Virginia-ban és egy másik a West Point-ben, Mississippiben. A 2015-ös szezontól 2018-ig a Yokohama a Premier League labdarúgó klub fő szponzora lett. Az Egyesült Államokban a Yokohama Tire Corporation részt vesz az American Le Mans Series ALMS és Red Line Time Attack versenyein. A Yokohama az IMSA GT3 Cup Challenge hivatalos gumiabroncs-beszállítója, a World Touring Car Championship és a japán Super Formula részére szintén szállít. A Yokohama 1983 óta a Macau Grand Prix Formula 3 Intercontinental Cup verseny hivatalos gumiabroncs-beszállítója. A 2016-os kivételnek köszönhetően a Pirelli-t a típusszolgáltató számára választották ki.

Yokohama gumik minősége verhetetlen

Az 1917-ben alapított Yokohama gumiabroncs technológiai és innovációs vezető. A Yokohama gumiabroncsok csúcstechnológiájúak és kimagasló értéket képviselnek a hosszú élettartam, az üzemanyag-takarékosság, a világszínvonalú kezelési és biztonsági jellemzők révén. A Yokohama számos termékcsaládot kínál az összes vezető számára, függetlenül attól, hogy milyen résszel rendelkezik (vagy hiányzik). A gumiabroncs kedvezményezettjei a Yokohama termékek teljes körét kínálják.

A Yokohoma olyan iparági változásokat mutatott be, mint az első aszimmetrikus futófelület, a 3-D Adaptive Sipes és a forradalmian új Orange Oil kombináció, amely javítja a gumiabroncs teljesítményét és csökkenti az üvegházhatást okozó gázokat, de erről valószínűleg már mindenki hallott.

A Yokohama termékcsaládja magában foglalja a nagy teljesítményű, könnyű tehergépjármű-, személygépkocsi-, tehergépkocsi- és buszjármű gumiabroncsokat, valamint az off-the-road, bányászati ​​és építőipari járművek gumiabroncsait. Alapvetően, ha van - és szükség van gumikra - a Yokohama valószínűleg megoldást tud nyújtani.

A legfontosabb termékvonalak

ADVAN: A pályán kialakított technológiákból született Yokohama rendkívül nagy teljesítményű felépítése nagy sebességű, kényelmes típusa, ami tapadási képességeket biztosít minden olyan sofőr számára, akik ismerik és követelik az igazi teljesítményt. Az ADVAN vonalat világszerte tiszteletben tartják az ultra-kiváló teljesítménye miatt, és megkülönböztetik az OE felszerelést a nagyobb európai sport / luxus járműveken. Az ADVAN a sportautó a Porsche GT3 Cup Challenge USA versenysorozat számára is.

A GEOLANDAR minden gumiabroncsát úgy terveztek, hogy a legmagasabb teljesítményt nyújtsák a vezetéshez. Úton vagy kikapcsolva, munka vagy játék; egy Yokohama GEOLANDAR tökéletes a pickup, SUV vagy Crossover járművekhez.

ICEGUARD ÉS W.DRIVE: A pickupok és SUV-k agresszív tapadásához, a kemény téli körülmények között a teljesítményautókhoz szükséges legfejlettebb tapadási technológiákhoz a Yokohama téli gumiabroncsai kifejezetten a téli hónapok igényeihez igazodnak.

Hogyan keressük meg a legjobb Yokohama gumiabroncs árakat?

Olcsó Yokohama gumikhoz hozzájuthat, például honlapunk keresőinek segítségével. Velünk megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő és legolcsóbb megoldást is.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1456
továbbiak megtekintése 20
ebből 1456
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé