Kiválasztott Szűrők

Yokohama BluEarth-Winter (V905) Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Árkategória

Yokohama BluEarth Winter V905

A BluEarth Winter V905 Yokohama hagyományokkal készült. Ez egy Japán cég, a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója. A társaság prémium gumiabroncsokat szállít személygépkocsik, kisteherautók, teherautók, mezőgazdasági és ipari járművek számára. A gyártási folyamat minden szakaszát pontosan ellenőrzik. A Yokohama termékek egyesítik a legfontosabb tulajdonságokat: a biztonságot és a maximális teljesítményt, az időjárástól és a felület típusától függetlenül. Mindezekhez mérten a Yokohama BluEarth Winter V905 ára kedvező.

Prémium minőségű gumiabroncs: Yokohama BluEarth Winter V905

A Yokohama BluEarth Winter V905 gumi a népszerű japán prémium gumiabroncsok gyártójának egyik legújabb terméke. A személygépkocsikra készült téli gumiabroncsot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb járművezetők elvárásainak. Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek, így a leghidegebb napok sem okoznak problémát.

Biztonságot nyújtó és költségkímélő társ az utakon

A gumiabroncs felülete nagyon széles és ferde hornyokkal van ellátva, így biztosítva az autó pontosabb irányítását. Ennek a gumiabroncsnak a tervezői a gumihoz szilícium-dioxidot használtak és ez az optimalizált keverék alacsony gördülési ellenállást biztosít, amely alacsonyabb üzemanyag fogyasztást eredményez. A Yokohama BluEarth Winter V905 gumik előállításához használt keveréknél a cég természetes olajat használ, amely puhává teszi a gumiabroncsot, növelve ezzel az érintkezési felületet. Ez az eljárás jobb tapadást tesz lehetővé még dinamikus vezetés közben is. A Yokohama a környezetbarát termelésre koncentrál, amelynek a lehető legkisebb a bolygónkra gyakorolt hatása.

A környezetvédő gumi: Yokohama BluEarth Winter V905

Yokohama BluEarth Winter V905 azok számára a legjobb választás, akik tekintettel vannak a Föld védelemre. A Japán cég időt és pénzt nem nézve törekszik arra, hogy minél környezetkímélőbb megoldásokkal álljon elő. A Yokohama BluEarth Winter V905 ár összehasonlítása terén, ha számításba vesszük bolygónkra gyakorolt hatását, több mint megéri kategóriájában. Hiszen nem csak egy olyan téli gumiabronccsal lesz gazdagabb a jövendőbeli tulajdonos, ami maximális teljesítményt nyújt a legszélsőségesebb körülmények között is, de ráadásul vásárlásával támogatja a Yokohama BluEarth Winter V905 gumiabroncs szériát és ezzel a környezetvédelmet.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 158
továbbiak megtekintése 20
ebből 158
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé