Kiválasztott Szűrők

Triangle Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A célratörő Triangle gumi gyártó

A Triangle Group (más néven Triangle Tyre) egy kínai gumiabroncsgyártó cég, amely gumiabroncsokat állít elő a személygépkocsik és a speciális célokra alkalmas járművek számára. 2015-től ez a világ 14. legnagyobb gumiabroncsgyártója a gumiabroncsok és tartozékok szerint.

A Triangle Groupot a Weihai kormány 1976-ban alapította. A vállalat mérete növekedésnek indult, de 1993-ig nem szerezte meg pénzét új irányítással, a Triangle egy versenyképes vállalkozássá alakult át. A drámai reformok végrehajtása során a vállalat új, korszerűbb termelésbe fektetett be és szigorú munkaerő-fegyelmet vezetett be. A szerkezetátalakítás a 2000-es években folytatódott és folyamatosan befektetett a kifinomultabb gyártási vonalakba. Ezek a törekvések arra vezettek, hogy saját maguk legyenek a legmagasabb bajnoki gumiabroncsgyártók.

Magas fokú megbízhatóság a Triangle gumik minőségétől

Az utóbbi években a vállalat több figyelmet fordított a kutatásra és fejlesztésre, majd bejelentette, hogy technológiai vezetővé válik, az egyetemekkel folytatott kutatási partnerségeken keresztül. 2011-ben megállapodást írt alá az Akron Egyetemmel, hogy együttműködjenek a polimerek kutatásában. 2012-ben csatlakozott a Harbin Technológiai Intézethez, hogy kutatást végezzen a nagy testű repülőgépek gumiabroncsainak tervezésére és gyártására, lehetővé téve a Triangle számára, hogy versenyezzen két másik kínai vállalattal, amelyek már ilyen gumiabroncsokat gyártanak. 2016 elején a Triangle tehergépjármű és busz gumiabroncsok gyártása is elkezdődött a Zenises multinacionális forgalmazója által.

Termékek

A vállalat számos tengerentúli vállalat stratégiai partnere és szállítója. A Caterpillar, a Volvo és a Goodyear partnerkapcsolatot kötött. A piaci részesedés sikere szempontjából a vállalat legelterjedtebb elhelyezése az OTR (off the road) kategória, amely a bányászati, építési és egyéb ipari felhasználású gumiabroncsokat is magában foglalja. Az OTR gumiabroncsok közül a negyedik legnagyobb gyártója.

Hogyan keressük a Triangle gumiabroncs árakat?

Triangle gumik nagy választéka érhető el gazdaságos áron. Adja meg a gumiabroncs méretét a gumiabroncs keresőben, hogy megtalálja a legjobb értékű, olcsó Triangle gumikat. Ez a gumiabroncs kiváló választás lehet minden vezető számára. Triangle gumi vásárláskor nemcsak minőséggel, hanem pénztárca kímélő árakkal is találkozunk. Triangle gumiabroncs vásárlásnál tisztában kell lennie a szükséges paraméterekkel. Tudnia kell, milyen típusú gépjármű számára vásárolna, általában hogyan használja a járművét. Lehetséges, hogy a szezonális váltás miatt keres új téli vagy nyári gumiabroncsokat. Ezek után ellenőrizze autója gumijainak oldalfalán a méretet, majd keresőnk segítségével pár kattintás után akár meg is rendelheti új Triangle gumiabroncsait.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 338
továbbiak megtekintése 20
ebből 338
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé