Kiválasztott Szűrők

Mezőgazdasági járművekre való gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Eladó


Tervezés

Árkategória


Mezőgazdasági gumi

A gumiabroncsok hatalmas költségeket jelentenek, tekintve, hogy ezek csak nagy, kerek gumik. Ezek a gumi alkatrészek a traktor erejének és a talajnak a kapcsolódási pontja - ezért is olyan fontosak. Ennek a bejegyzésnek a célja, hogy segítse a traktor gumiabroncsainak vásárlását a lehető legjobban és megfelelően, miközben egyidejűleg jó lehetőségekkel is szolgálunk.

A radiálok ma már kiváló alternatívát kínálnak, és még a rádiuszos gumiabroncsok között elérhető lehetőségek is növekszenek. A helyes gumiabroncs kiválasztása egy kicsit bonyolultabb, mint korábban.

Mivel a traktorok teljesítménye most már a 600 lóerős értéket is eléri, így a felesleges megcsúszás vagy komoly tömörülés nélkül a talajhoz jutó összes erő elérése kihívást jelent a gumiabroncs gyártók számára. Ezen túlmenően a traktorok és az önjáró gépek gyorsabban haladnak, így a gumiabroncsok teljesítményét a mezőgazdasági termelők kívánságlistáján nagy sebességgel hozzá lehet adni. Mindezek a tényezők továbbra is az új gumiabroncs-technológiák fejlesztését eredményezik az egész iparágban.

A legjobb kerékvágás kiválasztása a nagy teljesítményű traktorokkal végzett munka terén Michael Vandel, a Michelin mezőgazdasági szegmens marketing menedzsere szerint sok ilyen munkaeszközt frissített gumiabroncs-opciókkal lehet felszerelni, a vonóerő növelése és a tömörítés csökkentése érdekében, anélkül, hogy módosítani kellene a kerékpántokat.

Mezőgazdasági gumi méretek, jelzések, tudnivalók

A mezőgazdasági gumiabroncs méretek megértésének első lépése az oldalfalon nyomott jelzések ismerete. Hogy tudja, mit kell vásárolnia ahhoz, hogy megfelelően megválassza a kerekeket. A második lépcsőfok, hogy pótolják a kopott gumiabroncsokat, megértsék a lehetőségeket és megfeleljenek ezek a lehetőségek az igényeiknek, mivel a gyárilag érkező traktor gumija nem feltétlenül a legjobb gumiabroncs. Így hát tegyen meg mindent, amire szükség van.

Standard méret kifejezések: Mintha nem volna elég rejtélyes már így is, valójában kétféle módon is ki tudják fejezni a traktor gumiabroncs méretét. Az egyik módszer a "standard" formátumot használja, a másik pedig a "metrikus" formátumot. A méretkifejezés standard módszere viszonylag egyszerű, de nem olyan leíró, mint a metrikus.

A traktornak az alapértelmezett formátumban kifejezett mérete "14,9-42" lenne. A "14,9" azt jelenti, hogy a gumiabroncs 14,9 hüvelyk széles és a "42" azt mondja, hogy ez a gumiabroncs egy 42 hüvelykes átmérőjű kerékhez illeszkedik. A kötőjel "-" azt jelzi, hogy a gumiabroncs szerkezete előfeszítő, de ez lehet "R", ha a gumiabroncs sugárirányú. Ez a példa valójában a 4x4-es dízelmotor hátulján lévő gumiabroncs mérete.

A traktor gumik ára

A traktor gumik mérete óriási is lehet, ahogyan a traktor gumi árak is. Ez nem feltétlenül kell így legyen, ajánljuk traktor gumi kereső alkalmazásunkat, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb mezőgazdasági gumi lehetőségeket. És ne feledje, az ideális traktor gumi kiválasztása nagyban befolyásolhatja a traktor üzemanyag fogyasztását, így, ha a kezdeti költség nagyobb lehet, később kifizetődővé válhat. Másrészt, a jó munkához, a nagyobb termelékenységhez fontos a minőségi eszközök vásárlása, és ennek egyik alapja a jó traktor gumi.

Traktor gumi eladó szolgáltatók tucatjait találhatja meg az interneten keresztül, és az online rendelés, pl. egy webshopon keresztül nagyban csökkentheti a gumi vásárlás költségeit. Ezen kívül lehetőséget kínálunk arra is, hogy az átszereléshez szükséges szakembert is könnyedén kiválaszthassa. Traktor gumik a megfelelő időben, a megfelelő munkához! 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 4
ebből 4
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé