Kiválasztott Szűrők

Rotalla Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A fiatal, de ambiciózus Rotalla gumi gyártó

Az 1986-ban alapított Rotalla csak a közelmúltban lépett be a nemzetközi gumiabroncs-piacra, de rövid idő alatt elismerést szerzett a gumiabroncsok minőségének és értékének köszönhetően. A cég gyárának székhelye Shandong, Kína, ahol a Rotalla gumiabroncsokat a vezető gyártási és tesztelési technológiák felhasználásával gyártják. A gyártási folyamatok rendkívül automatizáltak a jó értékű gumiabroncsok elérése érdekében, amelyek mind a nedves, mind a száraz úton jól teljesítenek.

A Rotalla széles körű gumiabroncsokat kínál, amelyeket kifejezetten az utazó, a terepjárók és a 4 X 4 piacára terveztek.

A Rotalla gumik minősége élménnyel párosul

A Rotalla minden évszakra gumiabroncsok azok a termékek, amelyek a Rotalla-t - a világ minden tájáról elismertté tették. A Rotalla szándéka, hogy mindenki számára biztosítsa a legfinomabb gumiabroncsokat, és ezt nagyon versenyképes áron teszi. Mivel ez a gyártó büszke arra, hogy a technológia által vezérelt, csak olyan kiváló termékeket várhatunk, amelyek valóban különbséget mutatnak a közepes és a kényelmes vezetés között. Továbbá, ahogy a webhelyén is megtalálható, a Rotalla támogatja a gumikat az iparág legjobb garanciáinak értékesítésével. Ez is mutatja, hogy milyen magabiztos a kutatás és termékfejlesztés terén.

Amikor az utakon működnek, tudnia kell, hogy a Rotalla 4 évszakos gumiabroncsai nem okoznak csalódást. Minden Rotalla gumiabroncs áttekintésben megtalálható az interneten, olyan nyomokat láthat, amelyek bizonyítják, mennyire megbízhatóak ezek a termékek. Nem a Rotalla Wikipédia oldaláról beszélünk, hanem a felhasználók valódi véleményeiről. Található téli gumiabroncs és nyári gumiabroncs, amelyekről szintén elég jó vélemények születtek. Mint mindig, megfelelő kutatásra van szüksége, mielőtt döntene a Rotalla gumik mellett, így biztos lehet benne, hogy az autónak és a vezetési stílusnak a megfelelő elemet vásárolja meg. Egy másik tényező, amelyet figyelembe kell venni, hogy az időjárás befolyásolja a gumiabroncs képességeit.

Nyilvánvaló, hogy a Rotalla 4 évszakos gumiabroncsai nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek. Emellett az is tény, hogy nem zajosak. Így nem fog különösebb zajt kelteni a városban. A Rotalla RU01 S Pace például megbízható termék, amely mind a nedves, mind a száraz utakon rengeteg tapadást kínál. Ezek a gumiabroncsok valóban elviselik az idő próbáját anélkül, hogy rengeteg kopás jelentkezne.

Téli gumik

Jelenleg három olyan gumiabroncs modell létezik, amelyet a Rotalla a hideg vagy téli időjárási körülményekhez gyártott: S100, S110, S210. Az S100 mély hornyokat kínál a kiváló tapadáshoz téli körülmények között. Az S110 további csúszásgátló képességekkel rendelkezik. Az S210 vékony, mély hornyokat kínál a kivételes teljesítmény érdekében télen.

Legújabb gumiabroncsmodellek

A Rotalla folyamatosan bővíti gumiabroncsait különböző típusú járművekhez, köztük 13 új méretű SUV-ok és 4 új méretet a személygépkocsik számára. A Rotalla gumiabroncsok egyik legújabb modellje az RF11, amelyet SUV-kra terveztek kivételes teljesítmény érdekében, minden terepre.

Amit a Rotalla gumiabroncs árakról tudni kell

Az olcsó Rotalla gumi megtalálása nem lesz bonyolult feladat. Árak terén törekedtek a gazdaságos kialakításra, vagyis, hogy minden vezető számára elérhető legyen. Másrészt árak szempontjából mindig is óriási versenyt diktáltak az árak.

Honlapunk segítségével könnyedén rátalálhat Ön is a legmegfelelőbb és legolcsóbb Rotalla gumiabroncsokra.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 477
továbbiak megtekintése 20
ebből 477
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé