Kiválasztott Szűrők

Pirelli Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A piacvezető Pirelli gumi

A Pirelli & C.S.p.A. egy olasz multinacionális társaság, amelynek székhelye az olaszországi Milánóban van, 1922 óta jegyzik a milánói tőzsdén. A ChemChina kínai állami tulajdonú vállalkozás által vezetett konzorcium ideiglenesen privatizációs időszakban működik. A cég a világ ötödik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Bridgestone, a Michelin, a Goodyear és a Continental után állva. A Pirelli gumi a fogyasztói üzletre koncentrál (gépjárművek, motorkerékpárok és kerékpárok gumiabroncsaira).

A Pirelli gumi gyártó jelen van Európában, az ázsiai csendes-óceáni térségben, Latin-Amerikában, Észak-Amerikában és a volt Szovjetunióban, kereskedelmileg több mint 160 országban. A Formula-1 egyetlen gumiabroncs beszállítója, valamint az eredeti vezető felszerelésmárkája számos csúcskategóriás sport- és luxusautó számára.

Tökéletes magabiztonság a Pirelli gumiabroncs támogatásával

A száraz és nedves felületek kezelésétől, a kanyarodásig és vontatásig a Pirelli gumiabroncsok hivatkozási pontot jelentenek az iparban. A nagyteljesítményű gumiabroncsok nem korlátozódnak a sport- és luxusautók P ZERO sorozatára. A városi autókra szánt Cinturato sorozat olcsóbb, és továbbra is az alacsony gördülési ellenállás és a zajcsökkentő technológia a legfőbb jellemzője. Sokak szerint a legjobb terepjáró gumiabroncs a Scorpion sorozat volt, ami Ausztráliában jelent meg először.

A Pirelli teljesítménye nem korlátozódik a sportos vezetési stílusokra. A biztonság fontos tényezője, amelyet a márka mindig figyelembe vesz. A Pirelli kiszámíthatóságot ad a jármű reagálására vonatkozóan a kritikus helyzetekben, ideértve a vészfékezést és a hirtelen kanyarodást, különösen a nedves időjárási körülmények között. Az ezekből a kritikus helyzetekből származó esetleges balesetek jobban elkerülhetők a járműre felszerelt Pirelli gumiabroncsokkal.

A technológiai fejlődés lehetővé teszi a sima, kényelmes és csendes utazást minden helyzetben a Pirelli zajcsökkentő rendszer segítségével. A Pirelli Seal-Inside védőgátat hoz létre, hogy fenntartsa a gumiabroncsok nyomását defekt után is, lehetővé téve a vezető számára, hogy irányítása alatt tartsa a járművet minden esetben. A Pirelli gumiabroncs önhordó futófelülete lehetővé teszi, hogy a sofőr folytassa a korábbi szándékai szerint megtervezett utazását, mivel a gumiabroncsot nem kell azonnal cserélni.

Pirelli gumi árak

A Pirelli prémium gumiabroncs márka, bár a Pirelli gumiabroncs árak attól függnek, hogy milyen típusú gumiabroncsok felelnek meg a járművünk igényeinek. Hosszú távon a Pirelli fejlett technológiája és anyagai behozzák a kezdeti költségeket. A Pirelli gumiabroncs futási ideje hosszabb ideig tart, azaz a gumiabroncsokat nem kell túl gyakran cserélni. A gumiabroncs-technológia egyedülálló vezetési élményt biztosít a többi márkához képest, figyelembe véve a teljesítményt és a kényelmet.

Az idő, pénz, kutatás és a tervezés eredményei belekerültek a Pirelli gumiabroncsok biztonsági elemeibe. A cég garantálja az egyedülálló tapadást, amely az olcsóbb márkákkal nem érhető el, mivel ezeknek az alternatíváknak nincsenek elég erőforrásaik és tesztelésük a gumiabroncs kutatáshoz és kialakításhoz. A Pirelli innovatív tapadása nagyban befolyásolja az olyan biztonsági tényezőket, mint például a féktávolság. Ez a márka által kínált gumiabroncs-tapadás minőségétől függ.

A Pirelli garantálja a kényelmet minden gumiabroncs modelljénél. Az egyes gumiabroncs sorozatok fejlett technológiájával a vezetők kiemelkedő kényelmet kapnak a gumiabroncsokkal kapcsolatos közúti zaj és rezgések csökkentésével, a Pirelli zajcsökkentő rendszere által. Az olyan újítások, mint a Pirelli Seal-Inside és a Pirelli önhordó Run Flat, további kényelmet biztosítanak a vezetők számára, mivel nem kell aggódni az esetleges defektek miatt.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 3191
továbbiak megtekintése 20
ebből 3191
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé