Kiválasztott Szűrők

Nexen N blue HD Plus Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

Nexen N Blue HD Plus gumik

Az EU összehasonlító címkézési szabványa alapján általánosságban azt mondhatjuk, hogy a Nexen abroncs jobb nedves tapadással, gördülési ellenállással és zajteljesítménnyel rendelkezik. A nedves utakon megnövelt stabilitás révén az N Blue HD Plus Nexen sok A jelzést kapott nedves fékezésnél, ami a legmagasabb szint az EU címkézési szabványa szerint.

Javult a nedves tapadása is, amely az Európában nagyra értékelt gumiabroncs egyik aspektusa, mivel A korábban B besorolású 44 kategóriájából 18 kapott A-t. Ezenkívül 16 gördülési ellenállási és 15 zajkategóriát kapott, magasabb besorolást, mivel lehetővé tette az abroncs a magasabb szintű csendet és a jobb vezetést. Üzemanyag-hatékonysága szintén jobb, elődjéhez képest 5 százalékkal több a futásteljesítmény. A Nexen Tire elkötelezett amellett, hogy magasabb minőséget és teljesítményt nyújtson az ügyfeleknek a folyamatos fejlesztés és a kutatás-fejlesztésbe való folyamatos befektetés révén.

A Nexen N Blue HD Plus gumiabroncs jellemzői

Az N Blue HD Plus egy nagyon ajánlott gumiabroncsot jelent, ami igazán figyelemreméltó a nedves úton végzett kiváló teljesítménye miatt, különösen a kezelhetőség és a fékezés terén. A Nexen zöld koncepciógumija, az N'Blue HD Plus üzemanyagtakarékos és alacsonyabb károsanyag kibocsátású gumiabroncs.

Az új anyagok és technológia a versenytársak termékeihez képest érezhetően csökkenti a gördülési ellenállást, és ennek az egyik legnagyobb érdeme az aszimmetrikus mintázatú gumi, ragyogó kanyarodási teljesítményű gumi. Ennek a hozzáállásnak és technológiai felkészültségnek köszönhető az a kiváló teljesítmény, amely számos autós előnyére szolgál.

A Nexen N Blue HD Plus árak

Gumiabroncs keresőnk segítségével nem csak az önnek legmegfelelőbb megoldásra találhat rá, de egyben az árakról is részletes áttekintést kap. Az Nexen N Blue HD Plus ár összehasonlítás tekintetében is használhatja, hogy megtalálja a legjobb árakat, majd könnyedén megrendelhesse a kiválasztott gumikat.

Oldalunk segítségével a teljes folyamatot egyszerűen megoldhatja kanapéja kényelméből. Keressen rá most az olcsó Nexen N Blue HD Plus abroncsokra és rendeljen online!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 235
továbbiak megtekintése 20
ebből 235
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé