Kiválasztott Szűrők

Nankang Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Nankang gumi gyártó: távol és mégis közel

Az 1959-ben alapított Nankang a tajvani legrégebbi gumiabroncs-gyártó társaság. A Nankang gumiabroncsokat eredetileg Tajvan belföldi járműveire szánták, de idővel a Nankang termékcsaládja könnyű tehergépkocsi-, SUV-, kereskedelmi-, repülőgép- és teherautó-busz gumikra is kiterjesztette termelését. 1987-ben a Nankang elnyerte a Ford Motor Company Q1 elismerését; ma, a Nankang kiváló választékot kínál, kiváló minőségű gumiabroncsokat (beleértve az alacsony gördülési ellenállású ECO vonalat), meglepően kedvező áron.

A Nankang Rubber Tire Corp. Ltd. gyárt gumiabroncsokat és egyéb szintetikus gumi termékeket. A vállalat termékei közé tartoznak a mozdony gumiabroncsok, a könnyű tehergépkocsik, szedán járművek, sportjárművek és hótakarékos járművek gumiabroncsai. A 2006. december 31-én véget ért évben a társaság az autó gumiabroncsokból származó bevételeinek mintegy 99 %-át kapta. 2006-ban a vállalat az Egyesült Államokból és Európából származó összes bevételének mintegy 35 %-át tette ki.

A Nankang Rubber Tire Corporation Ltd. Tajvanon a leghosszabb gyártású gumiabroncsgyártó, melyet 1940-ben kezdett el egy mérnökökből álló csoport. A japán gyártási technológiák alapjait alapul véve a vállalat jelentősen növekedett. A két tajvani üzem (Nankang és Hsinfung) továbbra is gyártja a Nankang termékének nagy részét. 2003 szeptemberében jelent meg a termelés kezdete a Nankang Jiangsu létesítményében Kínában. Ez a bővítés biztosítja a méretgazdaságosságot a Nankang termékpalettájának jövőbeni fejlődéséhez.

Milyen a Nankang gumik minősége?

A vállalat a Ford Motor Company Q1 tanúsítvánnyal rendelkezik, és 1994-ben ISO-9001 minősítést kapott. A gumiabroncsokat olyan márkák felhasználására gyártja, mint a Geostar, a Milestar és a Provato. Ma a Nankang gumiabroncsokat exportálják Tajvanról több mint 100 piacra világszerte. A gumiabroncsokat több mint 300 forgalmazónak szállítják Európa-szerte, Észak-Amerikában, Közép- és Dél-Amerikában, Ázsiában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ausztráliában.

A Nankang gumiabroncsok összpontosítják a megbízható gumiabroncsok fogalmát, megteremtve a költségvetési gondolkodású fogyasztók számára. Bár nem találja meg a drágább gumiabroncsok fejlett funkcióit, a Nankang gumiabroncsokra támaszkodhat a megbízható vezetési élmény érdekében. A futófelületekhez tervezett autókhoz tartozik a 4 évszakos túrázási alkalmazások és számos sportos, szezonális és nyári gumiabroncs.

Nankang CUV gumiabroncsok, SUV gumiabroncsok és gumiabroncsok

A CUV, SUV, Jeep, pickup teherautók és haszongépjárművek gumiabroncsainak sokoldalúnak és strapabírónak kell lenniük. Extra hosszú élettartamra van szükség ezeknél a nagyobb járműveknél és nagyobb teherbírással. A Nankang gumi kiváló minőségű anyagokat, korszerű gyártóberendezéseket és formaterveket használ, így a könnyű tehergépjármű gumiabroncsok fel vannak készítve a mindennapi közlekedésre, off-road vagy kereskedelmi szolgáltatási használatra.

Nankang Trailer gumiabroncsok, mezőgazdaság gumiabroncsok és így tovább ....

A Nankang gumik nagy része a "különleges gumiabroncsok" piacához tartozik, mert megbízható termékeket gyártanak nagyon alacsony költséggel. Van egy általános célú villás emelő gumiabroncs is. Mint a többi termékkínálat, a Nankang Mezőgazdasági és Ipari gumiabroncsok is versenyképes áron kaphatók.

Hogyan találhatunk információt a Nankang gumiabroncs árakról?

A Nankang gumik nagy választéka érhető el gazdaságos áron. Adja meg a gumiabroncs méretét a gumiabroncs keresőben, hogy megtalálja a legjobb értékű, olcsó Nankang gumikat.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1647
továbbiak megtekintése 20
ebből 1647
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé