Kiválasztott Szűrők

150 70 R17 Motorgumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Mire szolgál a 150 70 r17 motorgumi jelölése?

A motorkerékpár gyártók mindig feltüntetik a gumiabroncs méreteket, információkat, miután sok tényezőt figyelembe vettek. Ezek a kezelhetőségtől, a vezetés minőségétől, a tereptől kezdődően, amelyeken a motorkerékpárt a leginkább használják, és más jellemzőket tartalmaznak. Ilyen pl. a 150 70 r17 motorkerékpár gumiabroncs felületén megjelenő adatsor.

Ha nem a megfelelő méretű gumiabroncsot használja motorkerékpárjához, akkor valószínűleg megváltoztatja az kezelhetőséget, a kényelmet és a fékezési tulajdonságokat, egy 150 70 17 motorgumival felszerelt motorhoz ajánlott ugyanilyen csere szettet választani. A motorkerékpár kereke is megrongálódhat, nem is beszélve, hogy szörnyű kockázatnak lehetünk kitéve.

A motorkerékpár gumiabroncsának méretezése - A meghatározó tényezők motorgumi 150 70 17 méreténél

Vannak bizonyos tényezők, amelyek megkülönböztetik az egyik gumiabroncs méretét a másiktól. Noha sok létezik, itt van néhány fontosabb, amelyek segítik a gumiabroncsok méretének jobb megértését.

Szélesség: Ez általában a gumiabroncs névleges szélességét képviseli. A gumiabroncs egyik oldalfalának legtávolabbi pontjától a másikig mérik. Ez határozza meg a kerékpár egyensúlyát és azt a kényelmet, amelyet a kerékpározás nyújt. 150 70 r17 motorkerékpár gumiabroncs esetében ez 150.

Oldalarány: A gumiabroncs keresztmetszeti profilját a méretarány képviseli. Ha a gumiabroncs kisebb számmal rendelkezik, akkor kisebb profilú, mint a többi. A gumiabroncsok magasság / szélesség arányát általában százalékban adják meg. Az alacsony oldalarányú gumiabroncsok általában jobb tapadást kínálnak, de a vezetési kényelem árán. Motorgumik 150 70 r17 mérettel 70 %-os arányt képviselnek.

Sebesség besorolása: Ez a kritérium határozza meg, hogy a gumiabroncs mennyire képes biztonságosan használni. Az osztályozás során az inflációs nyomást és a maximális terhelést veszik figyelembe. A gumiabroncs oldalfalának ellenőrzésével könnyen megtudhatja a gumiabroncs maximális terhelését és a nyomását. Betűvel jelöli, és közvetlenül a szélesség/magasság arány mellett található. Például egy Z-besorolású gumiabroncsnak nincs maximális sebessége. Ezt az osztályozást azoknak a gumiabroncsoknak kapják, amelyek 149 km/h sebességnél optimális teljesítményt nyújtanak.

Felni átmérő: Alapvetően a felni átmérője, amelyre a gumiabroncsot fel kell szerelni. Kritikus szerepet játszik az adott gumiabroncs méretének meghatározásában. 150 70 r17 motorgumik esetében ez a 17.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 94
továbbiak megtekintése 20
ebből 94
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé