Kiválasztott Szűrők

Linglong Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Ha nem hallott még a Linglong gumi gyártóról…

A Linglong Tire Zhaoyuanban, Dezhouban, Liuzhouban és Thaiföldön létrehozta a gyártási bázisait. A vállalat 2014-ben nyitotta meg első tengerentúli üzemét, egy Thaiföldi Chonburiban lévő személygépjármű gumiabroncsgyártó üzemet, és tehergépjármű-busz gumiabroncsok esetében 2015-ben növelte kapacitását. Tehát, egy abszolút fiatal gyártóról beszélünk. 2018-ban februárban a Linglong gumi gyártó bejelentette, hogy egy negyedik kínai telepet tervez, közel 14,5 millió darab éves teljes kapacitással a kínai Hubei tartományban, Jingmenben.

A márka elindította a vitát, amikor a Consumer Reports által végzett vizsgálat kimutatta, hogy a gumiabroncsok további 22 kritériumot kellett megállítaniuk, 50 km/órás sebességnél a legjobb tesztelt gumikhoz képest. A SEMA cég iparági rendezvénye a kifizetetlen számlák miatt lefoglalta.

Shandong Linglong Tire Co. Ltd. gyárt és értékesít gumiabroncsokat a Kínai Népköztársaságban. A cég személyautót, SUV-t, téli járműveket és buszokat, mezőgazdasági radiális, bias ipari, TBR, szilárd, hosszú távú, OTR, széles bázisú, könnyű és mini teherautókat ellátó, téli és off road gumiabroncsokat, valamint speciális gumiabroncsokat kínál. Termékeit mintegy 180 országba és régióba exportálja, mint például Európa, a Közel-Kelet, az Egyesült Államok, Afrika és az ázsiai-csendes-óceáni térség. A céget 1975-ben alapították és Zhaoyuanban, amely a Kínai Népköztársaságban található. Shandong Linglong Tire Co. Ltd., a Linglong Group Co. Ltd. leányvállalata.

Mit kínál a Linglong gumi?

Az 1975-ben alapított Shandong Linglong Tire Co. Ltd. egy speciális és nagyméretű, technológia-orientált gumiabroncsgyártó, vezető termékekkel, mint a nagy teljesítményű személygépkocsi-sugárirányú (PCR) gumiabroncsok, a könnyű tehergépkocsi (LTR) gumiabroncsok, mindenféle acél radiális teherautó és buszradiális (TBR) gumiabroncs specifikációkkal.

A Shandong Linglong gumiabroncs Co. Ltd. egy kínai vezető gumiabroncsgyártó vállalkozás, a Linglong K + F központjai Zhaoyuanban, Pekingben és Észak-Amerikában, valamint a tesztelő iroda Európában található a csúcstechnológia kifejlesztése érdekében. Országos vállalati technológiai központja és országos elismert vizsgálati laboratóriuma, valamint a gumiabroncs-ipar első zajlaboratóriumi és gördülési ellenálló laboratóriumának felállítása. A Linglong termékeit több mint 180 országban és régióban adják el, és közel 60 OEM-nek köszönhetően stabil és megbízható minőségű, amely világszínvonalú és így az autógyártók globális szállítórendszerébe lépett.

A Linglong több mint 60 nemzeti és ipari szabvány kidolgozásában és módosításában vett részt, és több mint 300 hazai és nemzetközi szabadalmat szerzett be, több mint 20 új technológiával és termékkel a hazai hiányosságokat kitöltve. A Linglong Tire Zhaoyuanban, Pekingben és Észak-Amerikában létrehozta a K + F központot és az európai testszobát, hogy létrehozza a globális kutatási és fejlesztési rendszert.

A Linglong gumiabroncs minősége és ára

A fejlesztéseknek köszönhetően a cég törekszik arra, hogy minden felhasználójának a lehető legjobb minőséget tudja biztosítani, minden téren. A minőség mellett pedig elérhető áron tudja kínálni termékeit. Honlapunk segítségével biztos lehet benne, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb, olcsó Linlong gumi termékeket.

Vásárlás előtt bizonyosodjon meg róla, hogy rendelkezik minden szükséges információval, pl. hogy milyen terepen használja általában gépjárművét, vagy hogy milyen méretű gumiabroncsok szükségesek autójához. Ezek után csak pár kattintás választja el a sikeres vásárlástól, vagy hogy meglelje az Önnek legmegfelelőbb gumiszervizt. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 559
továbbiak megtekintése 20
ebből 559
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé