Kiválasztott Szűrők

Kumho Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Mit tartogat számunkra a Kumho gumi gyártója?

Kumho Tire Co. Inc. LSE: A korábban Samyang Tire néven ismert KHTC egy dél-koreai gumiabroncs-gyártó társaság. Dél-Koreában, Gwangju-ban van a székhelye, a Kumho Asiana Group leányvállalata, valamint az Asiana Airlines, Dél-Korea második legnagyobb légitársaságának. A Kumho jelentése "fényes tó" koreai nyelven. Az Európai Unióban Kumho Tire néven ismert.

Egy ipari konglomerátum, a Kumho Tire gyártja a gumiabroncsok teljes körét a Kumho és Marshal márkák szerint. A Kumho Tire három termelői üzemet működtet Dél-Koreában: a Pyeongtaek-üzemet, a Gokseong-üzemet és a Gwangju-üzemet, amely magában foglalja a Kumho kutatási és fejlesztési központját. Kínában további három üzem van: a Tianjin, a Gaoxin (Nanjingben) és a Changchun-üzem. Van egy üzem Vietnámban a Binh Duong tartományban és egy üzem az Egyesült Államokban.

A Kumho Tire az abroncsokat világszerte exportálja, és globális értékesítési hálózata van. Három kutatási és fejlesztési központja van, a legnagyobb a Gwangju-ban, Dél-Koreában. A másik két központ Akronban, Ohioban és Birminghamben, Angliában. Ezek szolgálják ki az amerikai és az európai gumiabroncs-piacokat. Más kutatóközpontok Buchholzban (Németország) és Tianjinban (Kína) találhatók. A Kumho Tire (UK) Ltd (a Kumho Tire Co. Inc. leányvállalata) 1977-ben jött létre. Az adminisztratív feladatok székhelye Sutton, Surrey és a marketing osztály Birminghamben működik.

A Kumho gumik minősége kielégít minden igényt

2011. március 15-én a Kínai Központi Televízió (CCTV) arról számolt be, hogy súlyos szabálytalanságok voltak a Kumho gumiabroncsok gyártási folyamatában. Beszámolt arról, hogy a Kumho túlzott mennyiségű újrahasznosított gumit használt nyersanyagként a költségek csökkentése érdekében, ami a gumiabroncsok oldalfalának hibáihoz vezethet. A program meghozatala után a Kumho Tires kiadott egy nyilatkozatot, amelyben tagadta az állításokat. Megmagyarázta, hogy az újrahasznosított gumi arányát tömeg szerint, nem pedig mennyiségenként kell kiszámítani. 2011. március 21-én a Kumho Tire (Kim Jong-ho) elnöke és a Kumho Tire China (Li Hanxie) elnöke hivatalos figyelmeztető nyilatkozatot tett közzé a CCTV-n keresztül, és visszahívta az összes érintett terméket.

Ezek után garantálták a kiváló minőséget, amit azóta is tartanak. Az olcsó Kumho gumi egyértelműen jó választás lehet manapság.

2017. január 18-án a Kumho Tire elnyerte a kínai Double Star nevű cégeknek a jogot, hogy először értékesítse termékeit. 2007-ben a Kumho a Manchester United Labdarúgó Klub Platinum Partnerévé vált. A cég hivatalos klubszponzornak minősül. A Manchester Uniteddel együttműködésben a Kumho elindított egy "Play Safer" kampányt, amelynek célja a fiatalok közúti közlekedésbiztonsági tudatosságának növelése. A társaság egyéb motoros rendezvényeket is támogat, például az európai Formula 3 versenyen. 2014. február 13-án az ESPN Darren Rovell bejelentette Twitter oldalán, hogy Kumho az NBA hivatalos gumiabroncsa. A Kumho Tire emellett a La Liga egyik szponzora.

Kumho gumi árak verhetetlenek

Az olcsó Kumho gumi jó választás lehet az autóvezetőknek, és szerencsére könnyen hozzáférhető. Használja Kumho gumi kereső alkalmazásunkat, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb gumiabroncs típust. A keresőben kiválaszthatja, milyen autótípushoz, milyen méretet és milyen időjárási viszonyokra szeretne Kumho gumit. Ezek után pár kattintással meg is rendelheti a gumikat, vagy megkeresheti az Önhöz legközelebbi gumiszervizt. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1093
továbbiak megtekintése 20
ebből 1093
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé