Kiválasztott Szűrők

225 55 R17 Kisteherautó Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A 225 55 17 gumi gumiabroncs egyenértékűsége

Követendő szabályok. Szerelje fel a gumiabroncsokat azonos külső átmérővel (vagy kissé kisebb). A sebességmérő nem olvasható le a tényleges sebesség alatt. 25–75 km/h sebességgel haladva a sebességmérő akár 10 %-kal is eltérhet a tényleges sebességtől.

Olyan 225x55 r17 gumiabroncsokat kell felszerelni, amelyek terhelési mutatója megegyezik vagy nagyobb az eredeti gumiabroncsokéval. Olyan 225x55 r17 gumiabroncsokat kell felszerelni, amelyek sebességindexe megegyezik vagy nagyobb, mint az eredeti gumiabroncsok (kivéve a téli gumiabroncsokat).

Ellenőrizze, hogy a felni szélessége és átmérője megfelelő-e a gumiabroncsok 225 55 r17 méretének. Ha eltérő első és hátsó abroncsméreteket használnak terepjárókon és blokkolásgátlóval (ABS, ASR) felszerelt járműveken, akkor figyelembe kell venni az egy fordulaton megtett távolságot.

Ügyeljen arra, hogy a tervezett méretváltozások ne okozzanak mechanikai problémákat (szükséges hely, a jármű karosszériáján túl ...). Ellenőriztesse egy tesztállomással, hogy a felfüggesztett gumiabroncsok mérete megfelel-e a jármű használatának.

Ekvivalencia táblázatok

Érdemes rákeresni ilyen táblázatokra, amelyek elárulják, hogy például. egy 6 hüvelykes felnire 175, 185, 195 vagy 205 szélességű gumiabroncsok szerelhetők fel.

Cserélje 225 55r17 gumiabroncsait!

A jármű útmegtartásának, kezelhetőségének és teljesítményének javítása érdekében javasoljuk, hogy szereljen fel négy azonos vagy hasonló gumiabroncsot. Ha a 225 55r17 gumik nem azonosak, akkor az egyik tengely nem reagál olyan gyorsan vagy ugyanúgy, mint a másik, ami megnehezíti a jármű összes alkatrészének irányítását.

Ha a gumiabroncsai csak minimálisan kopottak (a fő futófelület mintázatának még mindig megvan a legnagyobb horonymélysége), de cserélnie kell egy gumiabroncsot vagy egy balesetet miatt sérült gumiabroncsot, nagyon fontos, hogy a csere ugyanolyan típusú gumiabroncs legyen. Az új gumiabroncsnak azonos márkájúnak kell lennie, és ugyanazokkal a műszaki adatokkal kell rendelkeznie, mint az előzőnek. Ugyanazon sebességi/terhelési mutatókkal, azonos profillal/szerkezettel és természetesen azonos méretekkel kell rendelkeznie.

Minőség vs. ár 225 55 17 gumi esetén?

Ha úgy érzi, hogy a jármű számára a legjobb gumiabroncs túl drága egy másik márkához képest, ne felejtse el, hogy a 225 55 r17 gumi ár más kritériumok függvénye, például a futófelület kopása, a teljesítmény, a kényelem, a minőség stb. olcsóbb gumiabroncsokkal? 225 55 r17 gumi eladó típusokhoz használja keresőnket!

Itt a 225 55r17 gumiabroncsok legjobb ár-összehasonlítási táblázatát kaphatja meg. Az árak egy pillanat alatt láthatóvá válnak. És lesznek olyan szállítók, akik más-más az árakat szolgáltatnak. Ez igazán megkönnyíti a 225 55 x 17 méretű gumiabroncsok vásárlását. A gumiabroncsok online vétele a legjobb módja a vásárlásnak, és ez velünk nem jelenthet kihívást.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 47
továbbiak megtekintése 20
ebből 47
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé