Kiválasztott Szűrők

215 60 R16 Kisteherautó Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

215 60 r16 gumi abroncsméret magyarázata

"Mit jelent a gumiabroncsméretek, mi az abroncsméretem és milyen méretű gumiabroncsokra van szükségem?" A legtöbb ember meg tudja mondani, hogy milyen kerekek vannak az autóján, de amikor a gumiabroncsok méretét kérdezik tőlük, elkezdhetik a fejüket vakargatni.

De annak ismeretében, hogy milyen méretű felnikre és milyen méretű gumiabroncsokra van szüksége az autójának, elkerülhetetlen, hogy eljön annak az ideje, hogy új r16 215 x 60 gumiabroncs vásárlására kerül sor. Ha nem biztos benne, hogyan kell leolvasni a gumiabroncsméreteket, vagy hogy mit jelentenek a gumiabroncsméret jelzései, olvassa el az alábbiakban olvasható információkat, amiről tudnia kell.

215 60r16 gumiabroncsok ellenőrzése

Az egyik legegyszerűbb módszer annak megismerésére, hogy mely gumiabroncsok felelnek meg a járművének, hogy egyszerűen beírja autójának adatait a weboldalunkon. Csak írja be a gyártmányát, modelljét, kivitelét és gyártási évét, és a webhely automatikusan létrehozza az összes gumiabroncs listáját, amely megfelel az autójának.

Ha azonban az autójában olyan utángyártott könnyűfém kerekek vannak, amelyek nem egyeznek meg a járműre eredetileg felszerelt méretekkel, akkor fontos tudni, hogy milyen gumiabroncsokra van szüksége.

Ennek legegyszerűbb módja az, ha egyszerűen megnézi a meglévő 215x60 r16 gumiabroncsok oldalfalát. Minden gumiabroncs gyártó kinyomtatja az összes információt, amelyet tudnia kell a gumiabroncsról, a mérettől a sebesség- és terhelési besorolásokig az abroncs oldalán.

215 60 16 gumi méretének olvasása

Ha nem tudja, mit keres, akkor a gumiabroncsokon szereplő szám- és betűjelek eleinte kissé zavarónak tűnhetnek, de szerencsére meglehetősen könnyű dekódolni!

Le lehet bontani, mire vonatkoznak az egyes szám- és betűkészletek a gumiabroncsok 215 60 r16 esetében. De honnan tudja, mit jelent a gumiabroncs méretén szereplő szám? Az alábbiak szerint bontjuk le:

Az első számkészlet, ebben az esetben 215, a gumiabroncs szélességére vonatkozik, milliméterben. A második szám, az 60, az abroncs „profilja” vagy „aránya”. Alapvetően ez a gumiabroncs oldalfalának magasságára utal - minél nagyobb a szám, annál több oldalfal lesz. A betű arra utal, hogy milyen típusú gumiabroncsa van; ebben az esetben az „R” a „radiális” felépítésre utal, az a gumiabroncs típus, amelyet minden közúti gépkocsihoz fel lehet szerelni. Végül a végén lévő szám a kerék felni átmérője hüvelykben.

Más szavakkal, a r16 215 x 60 guminál szereplő gumiabroncs szélessége 215 mm, profilja 60 és radiális gumiabroncs, amely 16 hüvelykes kerekekkel felszerelt járműhöz készült. A többi betűről, amelyek a sebesség besorolására és a rakomány besorolására vonatkoznak, külön kifejtést igényelnek.

A legjobb 215 60 r16 gumi ár megtalálásához használja kereső alkalmazásunkat a 215 60 r16 gumi eladó listájához. Így könnyedén megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb abroncsot.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 150
továbbiak megtekintése 20
ebből 150
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé