Kiválasztott Szűrők

185 65 R14 Kisteherautó Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Eladó


Minden mutatása

185 65 r14 gumi

Miközben mindannyian tudunk a légzsákokról, megértjük a biztonsági övek viselésének (elöl és hátul) fontosságát, és értékeljük, tiszteletben tartjuk a sebességkorlátozások szükségességét, ellentétes helyzet áll fenn a legfontosabb autóbiztonsági technológia - a 185x65 r14 gumiabroncsok - vonatkozásában.

Sajnos, a járművezetők biztonsága szempontjából sok magyar autós hajlamos készpénznek venni gumiabroncsait, kevéssé vagy egyáltalán nem számítva annak fontosságára.

De gondolkozzunk el ezen. Nem számít, milyen járművet vezet, és bármennyi gondolatot és biztonsági funkciót is használ, a nap végén a gumiabroncsok lesznek képesek valóban érintkezni az útfelülettel. És ha a r14 185 x 65 gumiabroncsok meghibásodnak - mert kopottak, alul vannak fújva, túl vannak fújva, sérültek vagy a jármű méretéhez képest nem megfelelők - a többi technológia egyike sem fogja teljesen biztonságban tartania a vezetés alatt. A r14 185 x 65 gumiabroncsok biztonsága valóban fontos, és amikor baleset elkerülése érdekében különbséget lehet tenni - valójában minden különbséget jelenthet.

A gumiabroncsok biztonságának megértését nálunk is kezdeményezték vezetőbiztonsági előadások részeként. Ezek végső célja a közúti közlekedési balesetek által okozott tragédiák teljes felszámolása. A mantra önmagáért beszél - „nulla hiba, nulla sérülés és nulla baleset”. A megfelelő gumiabroncs méretek használata fontos.

A 185 65r14 gumiabroncsok keverése soha nem jó ötlet

Autójához nemrégiben új gumiabroncsokat szereltek fel, de - csak a pechnek és az úton lévő néhány hulladéknak köszönhetően - a gumiabroncsok megsérültek, ezért ki kell cserélni őket. Nem akarja fizetni a legmagasabb 185 65 r14 gumi árat a csere gumiabroncsért, és olcsóbb gumiabroncsot kínálnak Önnek, amely „elég hasonlónak tűnik” a másik háromhoz, de valójában nem ugyanaz. Kissé eltérő méretű, de hé, az összes gumiabroncs ugyanolyannak néz ki, igaz, és néhány forintot meg is takarított, tehát mi a probléma ..? Olvasson tovább, hogy megtudja…

A nem megfelelő 185 65 14 gumik felszerelése

A Continental egyike a világ számos autóipari és gumiabroncs szakértőjének, akik határozottan javasolják, hogy négy azonos gumiabroncsot szereljen fel autójára - függetlenül attól, hogy milyen gumiabroncsot használ. És az „ugyanaz” jelentése ugyanazt a méretet - az autójának megfelelő méretet - ugyanazt a futófelület mintát és ugyanazt a kort jelenti. Miért? Nos, nem azért, mert több gumiabroncsot akarnak eladni, és több pénzt keresnek ezáltal a gyártók. Ez sokkal fontosabb, mint a pénz.

Ennek oka az, hogy kategorikusan bebizonyosodott, hogy sokkal biztonságosabb eszerint eljárni. Valójában mindenki közúti biztonsága szempontjából fontos - mind a járművezetők, mind az utasok, mind az autóvezetők részéről. Tehát, ha 185 65 r14 gumi eladó opciókat keres, mindenféleképp ajánljuk keresőnket, melynek segítségével rendkívül gyorsan és hatékonyan találja meg újabb abroncsait.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1
ebből 1
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé