Kiválasztott Szűrők

185 60 R15 Kisteherautó Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

A 185 60 r15 gumi EU gumiabroncs címkézése

2012 óta a legtöbb gumiabroncs három gumiabroncs címkével rendelkezik, amelyek értékes információkat szolgáltatnak a vásárlók számára. A címkék az üzemanyag, a közúti tapadás és a féktávolság, valamint a külső zajszintek hatékonyságát érintik a rendes gumiabroncsok használata során.

Az üzemanyag hatékonyságot bizonyos tényezők befolyásolják, ideértve az olyan r15 185 x 60 gumiabroncsokat is, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy ne biztosítsák az üzemanyag hatékonyságot javító húzó tényezőt, valamint a gumiabroncs megfelelő légnyomásának fenntartása. Az üzemanyag-hatékonyság A-tól G-ig (a D-besorolás nem használt) van jelölve, az A-besorolású a leghatékonyabb.

A 185x60 r15 abroncsokon fel kell mérni az a képességet, hogy nedves úton sikeresen tudnak-e fékezni az úton, és a szükséges fékezési távolságot, és A-tól G-ig osztályozzák (a D és az F osztályzat nincs felhasználva). Az A-osztályú gumiabroncsok általában 18 méterrel csökkentik a féktávolságot, mint egy G-osztályú gumiabroncs.

A gumi 185 60 r15 gumiabroncsok használatából származó, a járművön kívüli zajkibocsátást 1, 2 vagy 3 sávval mérik, a decibel szintjét a címkén külön feltüntetve. A zajkibocsátási szabványok változnak, és az alacsonyabb szint azt jelenti, hogy egyes gumiabroncsok nem hamarosan felelnek meg a zajszintnek, ezért ezt releváns felülvizsgálni, mielőtt új gumiabroncsot vásárolnának.

A 185 60r15 gumi sebesség besorolása

Minden gumiabroncs sebességértékelést kap, amely jelzi az adott gumiabroncs megengedett legnagyobb sebességét. A magasabb sebességű gumiabroncsok sokkal jobban képesek eloszlatni a használat során keletkező hőt, míg az alacsonyabb sebességű gumiabroncsok ezt nem tudják jól megtenni.

A gumiabroncsok 185 60 r15 méreténél a névleges sebességnél gyorsabb vezetés veszélyes.

A járművezető a járművet és az utasokat veszélybe sodorhatja. Ezért gondosan át kell gondolni a menetsebességet, amikor 185 60 r15 gumi ár tekintetében keres egy gumiabroncsot, amely megfelelő sebességgel rendelkezik az összes útra tekintettel. 185 60 r15 gumi eladó típusok széles skálája várja a vásárlókat, mindenféle egyéni és környezeti igényt kielégítve. Mi összehasonlításokkal egyszerűen segítünk az igazi megtalálásában.

A 185 60r15 gumiabroncsok mérete

A gumiabroncs méretének meg kell egyeznie annak a keréknek a méretével, amelyre illeszkedik. Általában nem lehet nagyobb gumiabroncsot felszerelni egy kisebb méretű kerékre. Előfordulhat, hogy egy nagyobb kerékre és ennek megfelelően nagyobb gumiabroncsra mozoghat ugyanazon a járműen, de ennek még mindig a kerékív alatt kell lennie, és nem akadályozhatja meg a jármű felfüggesztését.

A gumiabroncsokat, akárcsak a legtöbb romlandó alkatrészt, minden autóban alábecsülik és figyelmen kívül hagyják. Még azok is, akik szeretik az autójukat és szeretik a gépjárművet, hetente ellenőrizhetik a hűtőfolyadékokat és az olajszintet, de a gumiabroncsokat az alkalmi légnyomás ellenőrzésen kívül gyakran elhanyagolják.

A gumiabroncsok gondozása gyakran ugyanolyan fontos, mint az autó maga. Míg a kerék kiegyensúlyozása, beállítása és a gumiabroncsok forgása általában csökkentheti a gumiabroncsok kopását, bizonyos gumiabroncsokat, bizonyos idő után még cserélni kell. Íme néhány jelzés, amely arról szól, hogy mikor kell csere.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 3
ebből 3
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé