Kiválasztott Szűrők

Goodyear Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Legyen jó éve a Goodyear gumi által!

A Goodyear gumi gyártó egy ikonikus, világhírű gumiabroncs márka, amely csodálatos vezetési élményeket nyújt a Grand-Prix versenyekből, izgalmas terepjáró kalandokból és még hosszú, fényűző hajtásokból. A legmodernebb gumiabroncs-technológiák, például a Durawall, a HydroGrip, a QuietTread és a Silent Armor használatával minden Goodyear gumiabroncs garantálja a biztonságot, a kényelmet és a maximális üzemanyag-hatékonyságot minden utazáskor.

A póker zsetonok, patkó-, kerékpár- és kocsik gumiabroncsok gyártásának hátterétől kezdve a Goodyear 1898-ban kezdődött az Ohioban, Akronban. Azóta világhírű multinacionális gumiabroncs-társaságmá nőtte ki magát. Az 500-as évek listáján a Goodyear továbbra is a gumiabroncs-ipar nagy részét bízza meg, amiben milliókat bíznak meg.

Miért Goodyear gumiabroncsot válasszak?

A Goodyear gumiabroncs gyártó cég nemcsak csúcskategóriás gumiabroncsokat árusít, hanem tippeket és szolgáltatásokat is nyújt a jármű egészségi állapotának megőrzése érdekében mind közúton, mind terepen. Nem csak a gumiabroncsok készítéséről szól, hanem a nagyszerű innovációról, az ügyfélszolgálatról, a készségről és a művészetről is.

A kiváló nedves úton történő fékezéstől a kényelmes és csendes utazás biztosításáig a Goodyear kiemelkedő terepen és terepen történő vezetést biztosít, függetlenül attól, hogy milyen járművet vezet. Hatalmas gumiabroncs-katalógusa van, amely mindenféle gumiabroncs különféle változatát kínálja minden vezetési igényhez.

A Goodyear számára a biztonság elsődleges tényező, mivel minden gumiabroncsot úgy tervezték, hogy még a legnehezebb út utáni helyzetekre is képes legyen. A Goodyear mérnökei soha nem hagyják abba az új gumiabroncs-technológia kifejlesztését az utasok biztonságának megőrzése és a balesetek megelőzése érdekében, még szélsőséges időjárási körülmények között is.

A Goodyear az autóipar élvonalában volt a kezdetektől fogva, több mint egy évszázados gumiabroncs-gyártási tapasztalatokkal és szakértelemmel kellett visszatérni. A Goodyear gumiabroncsok gyártják és megtervezik a világ legjobb gumiabroncsait, mert továbbra is előre tekintenek és fejlesztik az új gumiabroncs technológiákat, miközben a múltra visszatekintve segítenek a holnap építésében.

A Goodyear gumi árak

A Goodyear egy prémium gumiabroncs, amely minden vásárlói szegmensre összpontosít, bár a Goodyear gumiabroncs árak a fogyasztó igényei szerint változnak. Minden gumiabroncs a saját tulajdonságaira specializálódott, a tartósságtól a nedves és megfogó teljesítményig. Mindegyiket hosszú élettartamra tervezték, egyenletes futófelület kopással, hogy minden vásárló számára valódi értéket adjanak a pénzükre.

Nagyszerű gumiabroncsokkal a Goodyear nagy felelősséget vállal a biztonságáért. A Goodyear tovább fejleszti a gumiabroncs technológiát, hogy biztonságban maradjon. Ide tartoznak az ActiveBraking technológia, amely növeli a gumiabroncs és az út közötti kapcsolatot kemény fékezés során, a Durawall technológia vágott és szúrással szembeni oldalfalakhoz, valamint a HydroGrip technológia, amely nedves időjárási viszonyok között maximális tapadást, irányítást és fékezést biztosít.

A Ride Comfort egy jóval magasabbra emelkedik a Goodyear gumiabroncsokkal. Az alacsonyabb üzemanyagfogyasztás és a jelentős zajcsökkentés csak néhány a Goodyear innovatív szilícium-dioxid-keverék keverékeinek és az egyedi futófelület mintáknak az előnyei, amelyek elősegítik a leginkább nyugodt vezetést.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 1951
továbbiak megtekintése 20
ebből 1951
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé