Kiválasztott Szűrők

Goodyear EfficientGrip Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


EU címkézés

eddig:

Eladó


További lehetőségek

Tervezés

Árkategória

A Goodyear Efficientgrip gumik

Bár nem az élen végzett, de egy sor szilárd eredmény született, nem túl messze a győztesektől az Efficientgrip gumik esetében. Száraz kezelésben a Goodyear egy másodperc alatt maradt a legjobbak mögött, míg a fékezése kevesebb, mint három méter volt. Puha érzés, amikor száraz utakon használják.

A Goodyear Efficientgrip gumi jobban megfelelt az aquaplaning tesztek mély vizének, ahol az egyenes vonalban lenyűgöző második és az kanyarban hatodik lett, nem túl messze az első futóktól. Jó egyensúlya volt a nedves pálya körül. A Efficientgrip Goodyear vállalat legújabb nyári nagy teljesítményű túra abroncsa, amelyet sportkupék és luxusszedánok vezetőinek gyártanak. Ezeknek az abroncsoknak a legfőbb jellemzője, hogy pontos irányíthatóságot és kényelmesebb menetminőséget nyújtanak.

Goodyear Efficientgrip gumiabroncs áttekintése

A hatékony Grip abroncsok a legfrissebb gumiabroncs technológiával rendelkeznek a futófelület összetételben. Továbbá a Goodyear optimalizálta a mintázatot, hogy javítsa a tapadást száraz és nedves tapadás esetén is. Az egyedülálló WearControl technológia 18 százalékkal csökkenti a gördülési ellenállást, amely ebben a kategóriában a legjobb gumik közé helyezi. A Goodyear technológiájának további előnye, hogy a fékezés és a gyorsulás is meghaladja az átlagot.

Széles kerületi barázdák segítik a víz evakuálását a futófelület alól nedves útfelületen haladva, az ActiveBraking technológia pedig növeli a gumiabroncs és az út közötti érintkezési felületet, ami rövidebb fékutat eredményez. A Goodyear szerint a száraz útburkolat fékútjának körülbelül 3% -kal, nedves úton pedig 8% -kal rövidebbnek kell lennie.

Olcsó Goodyear Efficientgrip gumik előnyei

A Goodyear által biztosított külső zajinformáció a gumiabroncs méretétől függően 66 és 70 dB között mozog. Az utastérbe érkező zaj mérsékelt és nem ad aggodalomra okot. A szokásos Efficient Grip mellett a Goodyear elkészítette a gumiabroncs kifutó változatát, az Efficient Grip ROF-ot is. Ami lehetővé teszi, hogy 50 mérföld / órás sebességgel haladjon 50 km / h sebességgel defektes gumiabronccsal, ami elegendő ahhoz, hogy a legközelebbi szervizhez elérjen. A méretek 16-20 hüvelyk között mozognak, V, W és Y sebességi besorolással rendelkeznek.

Szóval érdemes rákeresni a Goodyear Efficientgrip árak elérhetőségére, amihez javasolt gumiabroncskeresőnk használata. Segítségével könnyen összehasonlíthatja a legjobb megoldásokat, és végigviheti a teljes vásárlási folyamatot.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 38
továbbiak megtekintése 18
ebből 38
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé