Kiválasztott Szűrők

Fulda Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A Fulda gumi gyártó múltja és jelene

A Fulda gumiabroncs gyártó 1901-ben kezdte meg a gumiabroncsok gyártását. A Fulda céget 1900-ban alapították egy német városban, ugyanazon a címen két üzletember, Gustav Becker és Moritz Hasenclever. 1901-ben a cég megkezdte a gumi termékek gyártását. Az első gumiabroncsok nem motorizált járművekre, hanem például babakocsikra és lovas kocsikra készültek.

Először 1906-ban kezdenek el gumiabroncsokat gyártani motoros járművekhez, például autókhoz és motorkerékpárokhoz. Egy évvel később ez lett a vállalkozás fő célja. Az 1966-os év jelentős változást jelent a Fulda számára, mivel a céget az Ohio-i Akronban működő amerikai Goodyear gumiabroncsgyártó vásárolta meg.

A Fulda vezető német gumiabroncsgyártó. Az ügyfelek számára Európa-szerte kiváló minőségű, megfizethető gumiabroncsok teljes választékát kínálja, és a személygépkocsi, a 4x4, a könnyű tehergépjármű, a tehergépkocsi és a mezőgazdasági piacok számára is megfelel. Körülbelül 1800 munkavállalójuk van, évente akár 8 millió gumiabroncsot gyártanak, amelyeket 28 különböző országban osztanak szét Európában.

Német örökség: a Fulda gumik minősége

Fulda városában, Németországban, 1906 óta kiváló minőségű gumiabroncsokat gyártanak. A Fulda jelenleg is a Goodyear csoport büszke tagja, és a német vezetők egyik legnépszerűbb gumiabroncs márkája. A gumiabroncsok minősége abból fakad, hogy megértik a hazai piacon várható magas termékstandardot - az éghajlati szélsőségeket és az ügyfeleket, akik a legmagasabb színvonalra számítanak. Németország a világ egyik legnagyobb kihívást jelentő gumiabroncspiaca egyébként is.

Minden gumiabroncsuk olyan létesítményekben készül, amelyek megfelelnek az ISO 14001 szabványnak: a környezetvédelmi szabvány és a gyártási irányítási rendszer vonatkozásában. A második vagy harmadik fél könyvvizsgálói rutinszerűen ellenőrzik a létesítményeiket, a környezetközpontú irányítási rendszert, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű követelményeket.

Több mint egy évszázados gumiabroncs-tervezés, a hangsúly továbbra is ugyanaz: a kiváló minőséget és nagy értéket ötvözve. A Smart Move koncepciója a Fulda gumiabroncsok legújabb generációját ismerteti, biztosítva az optimális egyensúlyt az időjárási viszonyokat, a minőségi német konstrukcióval és a pénzzel. A vezető fogyasztói szervezetek és autós magazinok tesztelései folyamatosan elismerik a Fulda gumiabroncsok minőségét.

A Fulda gumiabroncsoknak nagyon szigorú teljesítményi kritériumoknak kell megfelelniük: a tehergépkocsi jó stabilitása nagy fordulatszámon, optimális markolat és jó viselkedés mind száraz, mind pedig nedves úton. A Fulda már több mint egy évszázadon keresztül működik a gumiabroncsok világában, ezek olyan kiváló minőségű gumiabroncsok, amelyek már számos díjat nyertek. Természetesen az összes Fulda tehergépjármű gumiabroncsot kötelező európai gumiabroncs címkével látják el.

Tippek a Fulda gumiabroncs árakhoz

Szerencsére a Fulda gumik is azon termékek közé tartoznak, melyeket igen gazdaságos áron is beszerezhetünk. Az olcsó Fulda gumi megszerzése nem igényel extra energiákat, sőt, honlapunk segítségével csupán pár kattintás alatt megtalálhatja a legjobb árakat.

A Fulda EcoControl sikere az új aszimmetrikus kialakításnak és az innovatív szilikát futófelületnek köszönhető, amely maximalizálja a fogást, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és jelentősen növeli a futásteljesítményt. Szóval, merjük ajánlani. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 453
továbbiak megtekintése 20
ebből 453
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé