Kiválasztott Szűrők

Bridgestone Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Miért éppen a Bridgestone gumi?

A Bridgestone gumi gyártót 1931-ben alapították a japán Fukuoka-ban, hogy Japán első számú gumiabroncsgyártó vállalatává váljon, és tovább bővítette a birodalmat azáltal, hogy 1983-ban megvásárolta a Firestone Tire & Rubber Company-t. Gumiabroncs nélküli termékeket is gyártanak, például légrugókat, szállítószalagokat, gumi síneket, építő- és sportanyagokat.

2017-ben a Bridgestone két egymást követő évben a legmagasabb besorolást (A) kapta a „Beszállítói elkötelezettség” kategóriában. A CDP világszerte értékeli a vállalatok környezeti fenntarthatóságát és klímakibocsátását. A több mint 3 300 vállalat becslése szerint a Bridgestone az első 1 % között részesült rangos elismerésben, mivel elkötelezték magukat a szén-dioxid-kibocsátás és az éghajlattal kapcsolatos egyéb kockázatok csökkentése mellett, teljes ellátási lánc folyamataikban. 2050-re a Bridgestone gumiabroncs 100 %-ban megújuló anyagokat kíván felhasználni a termék teljes életciklusa során.

Miben jók a Bridgestone gumiabroncsok?

A Bridgestone gumi élen jár a gumiabroncsok teljesítményében, biztonságában és minőségében. Új gumiabroncs gyártási és folyamatrendszerét "Az év gumiabroncs gyártási innovációja" díjat zsebelte be 2017-ben a márka figyelemre méltó technológiai fejlődésének, innovatív ötleteinek és a K+F iránti elkötelezettségnek köszönhetően.

A Bridgestone ismét bizonyított piaci vezetőként, a Readers Digesttől elnyerte a legmegbízhatóbb gumiabroncs márkanevet Ausztráliában, négy egymást követő évben. A társaság az iparági szakértők dicséretét is elnyerte azáltal, hogy hatodik alkalommal nyerte el a gumiabroncs-technológiai díjat. Az innovációra és az AI-re összpontosítva folyamatosan csúcstechnikai eredményeket hoztak az ügyfelek számára.

A Bridgestone évente több mint 800 millió dollárt fektet be a K+F-be, és több ezer órát tölt a gumiabroncsok tesztelésével és finomításával, így megfelel a globális biztonsági előírásoknak, biztosítva, hogy minden gumiabroncs a legjobb állapotban legyen minden útviszony esetében. A Bridgestone volt az első olyan a márkák között, amelyek úttörő szerepet játszottak a DriveGuard technológiában, lehetővé téve a vezetést, még ha a gumiabroncs defektet is kapott. Ez lehetővé teszi a járművezetőknek, hogy biztonságosan eljuthassanak a legközelebbi benzinkútig vagy szervizig.

A Bridgestone technológiája kiváló üzemanyag hatékonyságú aerodinamikai tulajdonságokat hordoz magában, csökkentve a gördülési ellenállást és javítva a fékezést a nedves utakon, a normál gumiabroncsokkal ellentétben. Mivel a járművezetők nem látják az érintkező foltokat vagy a jármű mozgását nagy sebességű körülmények között, a Bridgestone érzékelőket épített be a gumiabroncsokba, amik mozgás közben megmutatják viselkedését.

Bridgestone gumi árak

A Bridgestone annak ellenére, hogy globálisan elismert és szeretett márka, meglepően olcsó Bridgestone gumi árakat kínál gumiabroncsaira. Legolcsóbb gumiabroncsuk a hétköznapi emberek számára is elérhető, míg a legdrágább nagyteljesítményű gumiabroncsuk ésszerű árkategórián belül marad.

A folyamatos technológiai kutatás és fejlesztés révén a Bridgestone gumiabroncs meghaladja a globális szabványokat, havonta több mint 10 000 gumiabroncsot tesztelve 200 személygépkocsin, teherautón, motorkerékpáron és buszon 8 országban, különféle specifikus vezetési körülmények között.

A Bridgestone számos gumiabroncsot tervezett, hogy csendes utazást adjon a közúti vezetők számára, függetlenül a tereptől és az időjárási körülményektől. Csökkentik a zajt és a függőleges irányú rezgéseket, miközben a vezető továbbra is képes fenntartani a jármű zökkenőmentes kezelését, így a Bridgestone ideális a mindennapi használatra.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 3065
továbbiak megtekintése 20
ebből 3065
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé