Kiválasztott Szűrők

Bridgestone Blizzak LM 001 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

eddig:
Ft

Márka


Minden mutatása

EU címkézés

eddig:

Eladó


Minden mutatása

Bridgestone Blizzak LM001

A Blizzak LM001 Bridgestone minőségű gyártmány. Nagy teljesítményű téli gumiabroncs, amelyet személygépjárművekhez fejlesztettek ki. Ez a modell a speciális kialakításnak köszönhetően elősegíti a biztonságos téli közlekedést. Az irányított mintázat növeli a gumiabroncs tapadását a jégen és a hóval borított útfelületen. A Blizzak LM001 téli gumiabroncs esetében a Bridgestone az összes legújabb technológiáját alkalmazta annak biztosítása érdekében, hogy a mindennapi autósok magas fokú megbízhatóságot, ellenőrzést és biztonságot kapjanak a hóban és nedves körülmények között is. A Bridgestone Blizzak LM001 ára is a hétköznapi autósokra lett szabva, így a gumiabroncs által nyújtott előnyök mindenki számára elérhetők.

Speciális keverék és NanoPro technológia

A Bridgestone Blizzak LM001 gumik gyártásánál alkalmazott vegyület megtartja a rugalmasságát a leghidegebb hőmérsékleten, ezzel garantálva az állandó és biztonságos teljesítményt. A NanoPro-Tech polimerek optimalizálják a szilika eloszlását, amely garantálja az abroncs puhaságát hideg időben is. Az irányított futófelület mintázata a 3D lamellák által megőrzi az abroncs rugalmasságát. Innovációk tekintetében a Bridgestone Blizzak LM001 ár összehasonlítása a kategóriájában egyértelműen feléje billenti a mérleg nyelvét. Így télre az egyik legajánlottabb gumi: Bridgestone Blizzak LM001.

Kopásjelzők a maximális élettartam eléréséhez

A Bridgestone Blizzak LM001 gumiabroncs kopásjelzőkkel van ellátva. Ezek vizuális visszaigazolást adnak az elhasználódás mértékéről. Ennek eredményeként lehetővé válik a vezető számára, hogy kövesse a gumiabroncs kopását az abroncs teljes élettartama alatt. A kopásjelzők arra szolgálnak, hogy meghatározzák a gumiabroncs állapotát és megakadályozzák a gumiabroncsok téli időben történő használatát, amikor már nem tudja biztosítani a megfelelő tapadást.

Az igazán kényelmes gumiabroncs: Bridgestone Blizzak LM001

A Bridgestone Blizzak LM001 gumi kényelmes vezetést biztosít. Az optimális gumiabroncs forma biztosítja, hogy szorosan kövesse az útfelületet. Ez lehetővé teszi a kerék számára, hogy elnyelje az útfelületből visszaható erőt miközben az autó mozgásban van, ami csökkenti a jármű kabinjában érezhető rezgéseket. Az utasok által tapasztalt csökkentett vezetési zavarok javítják a vezetési élményt és a kényelmet.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 80
továbbiak megtekintése 20
ebből 80
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé