Kiválasztott Szűrők

Barum Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

A Barum gumi gyártó rejtelmei

A Barum Európa egyik legmodernebb gyárában gumiabroncsokat gyárt az erőteljes Continental Group égisze alatt. A Barum Közép-Európa egyik legsikeresebb gumiabroncs-gyártója és a világosan megfogalmazott márkajelzést képviseli: jó gumiabroncsok. Jó üzlet.

Ma a Barum gumiabroncsok jól ismert autógumi termékek, de eredete három különböző cseh cég: a Bata, a Mitas és a Rubena gumik. Valójában ebből a három névből származik a "Barum" név. A Bata testvérek, akik a világ egyik legismertebb lábbeli márkájának alapítói, nagyon szerény módon kezdték üzleti kalandjukat. Az első világháború előtt a testvérek csak három embert foglalkoztattak. A háború kialakulása azonban megváltoztatta ezt, és a vállalat továbbra is sikeresebbé vált - ez magában foglalta a gumi talpú cipők tömeggyártását 1924-ben. Ez a dátum fontos pontot jelent a Bata történelemben, valamint a szélesebb Barum vállalat számára.

A Barum gumik a jövőre építenek

Ezen sikertörténet miatt Bata egyre tapasztaltabbá vált a gyorsan növekvő gumiparral kapcsolatban. Ez azt a döntést eredményezte, hogy a közúti közlekedési ágazat gyorsabbá, könnyebbé és olcsóbbá válik, mint a vasúti ágazat, és a Bata később saját gépjárműparkját is elindította, hogy segítse saját műveleteit. 1931-ben a cég saját kerékpár gumiabroncsokat gyártott, és csak három évvel később gyártották le az első gumiabroncsokat, 1934-ben. A gyorsan növekvő gépjárműiparnak köszönhetően világossá vált, hogy még nagyobb mértékben fektet be a gumiabroncsgyártásba.

A Barum a Cseh Köztársaságban található gumiabroncsok gyártója. A Barum gumiabroncs-társaságot a Bata Shoes egyik leányvállalataként hozták létre, aki csehszlovákiai gumi talpas csizmát készített. A vasúti közlekedés magas költsége arra késztette a Bata társaságot, hogy saját gépjárművet üzemeltessen közúti árufuvarozásra, és 1934-ben a gumiabroncsok gépjárművének importálásához kapcsolódó magas költségek ellensúlyozása érdekében a vállalat úgy döntött, saját gumikat fog gyártani. 1945-ben a csehszlovákiai három nagy gumiipari vállalat egyesült - Zlatban Bata, a Nachódban lévő Rubena (1945 előtt Kudrnac) és a Mitas (Michelin + Veritas) Prága-Strašnice és a háború után Hrádek nad Nisouban, a Michelin leányvállalata. A Bata család elveszítette az irányítást az állam által lefoglalt társaság felett, és a Barum társaságot hozták létre.

1966-ban Otrokovice-ban megkezdődött a vadonatúj gyártóberendezés megépítése, és a következő évben az első radiál gumiabroncsot Zlinben gyártották. A gyárat Rudy Rijen (vörös október) nevezték el 1953-ban, az 1917 októberi forradalom után. 1972-ben megszűnt a gumiabroncsgyártás Zlinben, amikor egy új üzemet építettek Otrokovice-ben. 1992-ben közös szerződést kötött a Continental AG-vel. A Mitas cég önmagában még létezik.

Barum gumiabroncs árak - az okos választás: megfizethető, tartós gumiabroncsok

A Barum gumiabroncsok a sokoldalúság és robusztusság sikeres szintézisét jelentik jó áron. Kivételesen nagy futásteljesítményt és kiegyensúlyozott vezetési jellemzőket biztosítanak. Ha a gépkocsira kell támaszkodnia, akkor a Barum a megfelelő választás az Ön számára. Honlapunk segítségével megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő Barum gumit, használja a Barum gumi kereső alkalmazást! Az olcsó Barum gumi Önnek is tökéletes szolgálatot fog tenni. 

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 520
továbbiak megtekintése 20
ebből 520
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé