Kiválasztott Szűrők

235 45 R17 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Útmutató a 235 45 r17 gumi méretéhez

Az autókhoz használt gumik nagyon sokféle típusúak, formájúak és méretűek lehetnek. Ez nagyszerű, mert nem mindannyian akarunk vagy van szükségünk ugyanolyan típusú kerekekre, és mindannyian különféle formájú és méretű autókkal közlekedünk. A kerekek és méretük nagymértékben meghatározzák azt, hogy egy adott autó mennyire lesz megfelelő.

Csak annyit kell tudnia, hogy a kerekek saját méretrendszerének köszönhetően a világ minden táján gyorsan és biztonságosan választhatja ki a 235 45r17 gumikat és a felniket, hogy megfelelő legyen a teljes összkép.

235 45r17 tények és az adatok

Három kulcsfontosságú mérőszámot kell ismerni a kerekeiről. Az első: 235x45 r17 kerekek átmérőjük szerint vannak csoportosítva. Ez a mérés (milliméterben) szélességük mentén, a perem végétől egészen a tengelyen át az ellentétes perem széléig mérve.

A második: meg kell fontolni a felni szélességét. A felni szélességét (milliméterben) mérik a felni falak belső szélei között. Ez a mérés közvetlen hatással lesz a gumiabroncsok szélességére.

A harmadik: az abroncs szélessége. Ez a mérés (milliméterben) egy adott gumiabroncs szélességénél felfújva azt diktálja, hogy milyen szélességű gumiabroncsokat használhat biztonságosan az adott kerékszélességnél.

A 235 45 17 gumi felnik és a gumiabroncs méretezése

Természetesen csak ugyanolyan átmérőjű felnikre és gumiabroncsokra lesz szüksége. A különbségek nem elég közeliek ahhoz, hogy összekeverje őket. Ennek ellenére egyes gumiabroncsok szigorúbbak vagy lazábbak lesznek az adott keréken. Ennek oka az, hogy a méretek szabványosítása érdekében végzett sok munka ellenére a gyártmányok és a modellek között mindig akadnak milliméterbeli különbségek.

Igényeitől függően előfordulhat, hogy könnyebben/nehezebben felszerelhető 235 45 17 gumikat szeretne. Senki nem vezet nyilvántartást a laza/szoros kombinációkról, mások tapasztalatai és tanácsai lesznek az Ön útmutatója. Ha egy hatékony, cső nélküli 235 45 r17 gumi eladó opciót keres, akkor valóban a lehető legszorosabban kell illeszkednie - különösen, ha a nem cső nélküli speciális gumiabroncsokat tömítőanyaggal adaptálja.

A szoros gumiabroncs illesztés segíthet abban, hogy a gumiabroncs síkban maradjon, ha kilyukad. Megnyugtató tud lenni, hogy a szorosan illeszkedő lapos gumiabroncsok nem fognak legurulni a felnikről, mielőtt megállna.

235 45 17 gumi szélesség biztonsági tippek. Az aranyszabályok a következők: ne helyezzen fel olyan r17 235 x 45 gumiabroncsokat, amelyek szélessége megegyezik vagy kisebb, mint a felni szélessége. Ez rossz gumiabroncs illesztést és lehetséges baleseteket okozhat. A felfüggesztett és felfújt gumiabroncsra nézve nem lehet látni a felni tetejét.

A nagyon széles gumiabroncsok keskeny felnikhez történő felszerelése különböző problémákat okoz. Bár csábító, hogy a gumiabroncsok nagyon kerek profilúak és lebegő érzetűek, a keskeny felnin lévő széles gumiabroncs problémákat okozhat.

Ha a legjobb, megfelelően illeszkedő gumiabroncsot készül megvásárolni, és emellett a legjobb 235 45 r17 gumi árat megtalálni, használja autógumi keresőnket!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 391
továbbiak megtekintése 20
ebből 391
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé