Kiválasztott Szűrők

215 45 R17 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

További lehetőségek

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

215 45 r17 gumi oldalfalainak jelölései

A 215 45r17 gumi abroncsméret megszerzésének legjobb módja az, hogy kipróbált és bevált, nem tippre, ellenőrzi saját autója jelenlegi abroncsait. A méret jól látható lesz a gumiabroncs külső oldalán.

A különféle számok és betűk, amelyek megadják a méretet, meglehetősen zavarba ejtőek, ezért megpróbáljuk egyszerűen bemutatni. A számok és a betűk a gumiabroncs szélességéhez, profiljához és a felni méretéhez, terhelhetőségéhez és sebesség besorolásához adnak tájékoztatást. Ha áttekintjük az alábbiakat, részletesen láthatjuk, mit jelentenek ezek a számok és betűk.

215 45r17 méretei

A 215x45 r17 a következő információkból áll:

Szélesség: A szélességet milliméterben mérik, és a gumiabroncs egyik végétől a másikig mérik, beleértve az oldalfalat, de az esetleges kiemelkedő részekkel vagy a keréktárcsákkal nem. A r17 215 x 45 méretben a 215 a szélességet képviseli.

Magasság/profil: Az arány a gumiabroncs magasságát mutatja százalékban, ebben az esetben a magasság 96,75 mm, tehát azok, akik matematikai szempontból jók, tudják, hogy a 215-ös 45 %-a 96,75 mm. Ennek megértésének másik módja az, hogy a profil/magasság alapvetően a gumiabroncs szélességének százaléka.

Abroncs átmérője: A szavak mindent elmondanak, milyen széles a felni, alapvetően a felni mérete ebben az esetben a 17 hüvelyk.

215 45 17 gumi esetleges egyéb adatai

Terhelhetőség: Itt a legtöbb ember összezavarodik, de a segítség kéznél van. A terhelési index egy numerikus kód, amely a gumiabroncs maximális teherbírását jelzi. Pl. a terhelhetőség 91, ami azt jelenti, hogy teherbírása 615 kg.

Sebesség besorolása: A gumiabroncs sebesség besorolása határozza meg, hogy a gumiabroncs milyen gyorsan tud haladni. Pl., ha a sebesség besorolása V, az azt jelenti, hogy a sebességkorlátozás 149 mph.

Ebben az esetben az R a sugárirányú felépítésre utal, és nem a sebesség besorolására.

A legtöbb ember feltételezi, hogy a gumiabroncsok 215 45 r17 csak gumiból készültek és levegővel vannak feltöltve, nagyon keveset tudnak a komplex felépítésről és a felhasznált különféle anyagokról. Röviden ismertettük ezeket az alkatrészeket és azok működését. Egyes alkotóelemek nyilvánvalóak, mint például a futófelület és az oldalfal, mások azonban rejtettek.

215 45 r17 gumi ár tekintetében érdemes szétnézni a piacon. Ehhez segítséget nyújt gumikereső alkalmazásunk, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb ár-értékű gumiabroncsokra rátaláljon. Minezt anélkül, hogy órákon át keljen kutatnia az interneten. Megnézheti és összehasonlíthatja a 215 45 r17 gumi eladó lehetőségeit, majd preferenciáinak megfelelően kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. Ezután a teljes vásárlási folyamatban támogatást nyújtunk. Ha kérdése van, keressen fel szakembert, aminek keresésében szintén segítségére lehetünk.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 384
továbbiak megtekintése 20
ebből 384
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé