Kiválasztott Szűrők

185 60 R14 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Minden mutatása

EU címkézés


eddig:

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

Új 185 60 r14 gumi keresése

A gumiabroncs méretét úgy határozzák meg, mint a 185 60 r14 gumi, gumiabroncs szélessége / a gumiabroncs aránya, a gumiabroncs típusa, a felni átmérője.

Például 185 / 60R14, ahol 185 a gumiabroncs szélessége milliméterben. 60 a méretarány vagy az abroncs profilja. R azt jelenti, hogy sugárirányú szerkezetű. A 14-es szám pedig a keréktárcsa átmérője, hüvelykben.

A 185 60r14 gumiabroncs megjelölését a gumiabroncs oldalán fel kell tüntetni.

Milyen gumiabroncsméretre van szükségem? És hol találok 185x60 r14 méretű gumit? Minden járműhöz külön gumiabroncs méret szükséges, amely megtalálható a gumiabroncsok oldalán, a jármű gyártójának plaketjén vagy a vezetőajtó belső oldalán. Új gumiabroncs készlet vásárlásakor fontos, hogy mindig ellenőrizze, hogy az új gumiabroncsok mérete megfelelő-e az Ön járművére, és tiszteletben tartja-e a törvény által előírt teher- és súlyosztályt.

Gumiabroncs kód

A gumiabroncs mérete a gumiabroncs oldalsó gumira nyomott kódban szerepel. Értékes információkat szolgáltat a vezető számára a gumiabroncs rendeltetési céljáról, méreteiről, teherbírásáról és a sebességre való alkalmasságáról, tartósságáról.

185 60 14 gumi – Gumiabroncs mérete

Az első dolog, amit tudnia kell a gumiabroncsok méretéről, hogy kétféle módon mérhetik a gumiabroncs méretét. Itt van a gumiabroncs átmérője és a kerék vagy felni mérete. Az ugyanazon abroncson végzett két mérés közötti különbség körülbelül a gumiabroncs oldalfalának magassága. A szélességtől eltérően a gumiabroncs átmérőjét és a kerék méretét általában hüvelykben mérik. Ez a mérés a gumiabroncs kódjában szereplő gumiabroncs méretarányát követi.

A gumiabroncsméret mérésének leggyakoribb módja a kerékméret mérése

Gumiabroncs szélessége pl. 185

Megjelenik a három számjegyű numerikus mérés, amely milliméterben reprezentálja a gumiabroncs „metszetszélességét” (vagy keresztmetszetét). A gumiabroncs szélességét közvetlenül a gumiabroncs oldalfalának legkülső pontjától a gumiabroncs ellentétes oldalfalának legkülső pontjától közvetlenül mérik. 185 60r14 gumi esetén ez 185.

Oldalfalak oldalaránya pl. 60

Ezután a gumiabroncs szélességét azonosító három számjegyből egy előre mutató vonallal osztva egy két számjegyű szám, amely azonosítja a gumiabroncs profilját vagy képarányát.

Ez a mérés a gumiabroncs metszetének magassága. Ez a mérés a gumiabroncs oldalfalának magasságát jelenti, és a gumiabroncs szélességének százalékában kell nyilvántartani. Tehát az oldalfal magasságát, amely a gumiabroncs szélességének 60 %-a, 60-nak kell írni.

Gumiabroncs méret / átmérő / felni pl. 14

A gumiabroncs kód következő része a gumiabroncs átmérője vagy a kerékméret, hüvelykben mérve. A járművéhez biztonságosan illeszkedő gumiabroncs méretek ismerete érdekében olvassa el a gyártó útmutatóját, mivel nincs hüvelykujjszabály. Amikor mérlegeli az autójának kerék- és / vagy gumiabroncsméretének megváltoztatását, ne feledje, hogy az átmérőt a lehető legközelebb kell tartania az eredeti méretéhez.

Ennek oka az, hogy a sebességmérők, a vontatás ellenőrzése és az autó sebességváltó beállításai a gumiabroncs teljes fordulatához szükséges időn / távolságon alapulnak. Ez közvetlenül kapcsolódik a gumiabroncs külső átmérőjéhez.

Ezek tudatában kezdődhet a 185 60 r14 gumi ár keresése, 185 60 r14 gumi eladó megtalálása, melyhez oldalunk kiváló segítséget nyújt a kedves kerékcserére váró ügyfeleknek.

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 399
továbbiak megtekintése 20
ebből 399
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé