Kiválasztott Szűrők

130 80 R17 Gumik

Szűrés:

Szűrők megnyitása

Index

Ár

Ft
eddig:
Ft

Márka

Eladó

Átlagos teszt felülvizsgálat

eddig:

130 80 r17 motorgumi a következő szezonra

A motorosok többsége tudja, hogy melyik gumiabroncsméret található a motorján, de valóban tudják-e, mit jelent egy olyan számsor, mint például a 130 80 r17 motorkerékpár gumiabroncs oldalfalán megjelenve?

Ennek a számnak az első szakasza a gumiabroncs metszetének szélességét jelzi, ebben az esetben 120 mm. A második szám a gumiabroncs oldalarányát vagy magasságát fejezi ki annak szélességének százalékában. Ebben az esetben a képarány a 130 mm szélesség 80 % -a, így 104 mm. Annak érdekében azonban, hogy a gyártó beállíthassa a gumiabroncs kezelési tulajdonságait, a megadott szélességet +/- 4 %-val megváltoztathatják.

Az első két szám után két betű van vagy csak egy. Sportkerékpár gumiabroncson ezek a betűk általában „ZR”. A „Z” jelzi a gumiabroncs sebességét, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy mekkora sebességnél lehet használni. Az „R” azt jelzi, hogy a gumiabroncs sugárirányú szerkezetű, vagyis radiális.. A „17” azt jelzi, hogy a gumiabroncs átmérője 17 hüvelyk, míg az „M / C” azt jelenti, hogy a gumiabroncs motorkerékpárra vonatkozik.

Emellett jelezhetik a gumiabroncs terhelési és sebességindexét. Ne feledje azonban, hogy a motorkerékpár leglassabb gumiabroncsának a „legnagyobb sebessége” határozza meg a maximális sebességet, amellyel utaznia kell, és amely túllépése esetén fennáll a gumiabroncs meghibásodásának kockázata, ezért kell a gumiabroncsot cserélni kell.

Számos különböző sebesség- és terhelési besorolás létezik, ezek értéke MPH-ban és kilogrammban látható. A sportkerékpár gumiabroncsok többsége zárójelben tartalmazza a sebesség- és terhelési osztályt.

Honnan érdemes vásárolni motorgumi 130 80 r17 méretet?

A gumiabroncsgyártók termékeket számos gyárban gyártják szerte a világon, így minden gumiabroncsra egy „Made in” származási hely van bélyegezve, hogy a származási országot jelezze. A japán motorkerékpárokon használt eredeti gumiabroncsok többsége Japánban készül, míg a legtöbb európai gyártású kerékpár az európai gyártású gumiabroncsokat használja. A csere-gumiabroncsok azonosak lesznek a jelölésekben, de valószínűleg Európában készülnek a szállítási költségek csökkentése érdekében, bár a Bridgestone radiális gumiabroncsaikat Japánban még mindig gyártják.

Nagyjából átbeszéltük azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni egy 130 80 r17 motorkerékpár gumiabroncs vásárlása esetén, emellett persze a 130 80 r17 motorgumi árak is meghatározóak. Mindig legyünk figyelmesek!

Kérjük válasszon ki az összehasonlításhoz legfeljebb 4 terméket:

ebből 84
továbbiak megtekintése 20
ebből 84
Ez egy fizetett hirdetés
Felfelé